Hele jak často perete pelechy? 🤔
Příspěvky uživatele
impact
Tohle je za mě symbol povodní..
Tak my jsme nakonec úspěšně neodplavali. 🤗
Beru si na pátek půl dne dovolené a už se neskutečně těším, až přijedu v půl jedenácté z práce, nahážu psy do auta a vypadneme někam na výlet. Kdybychom měli chodit do pěti do večera, tak půjdeme než se úplně zrakvíme. 😄
Stejně tak moc se těším, až teď za půl hodiny zalehnu a konečně se vyspím bez toho, že bych na půl ucha poslouchala houkačky a na půl oka čuměla na povodňové aktuality. 😏
My jsme dneska nevenčili. Odpoledne to bylo trochu drámo. 😔 Kojetín obestoupila voda, většina cest ven je zatopená. Vůbec nevím, jestli ráno odjedu do práce a budu riskovat, že se nebudu mít kudy vrátit. 😔
Jsem si naivně myslela, že když nás to nespláchne, bude to dobrý. Ale tohleto čekání je taky dobře na nervy. Ať už je to za náma. 😢
Sarah01:Mají tam nějaké hráze nebo poldry? Já nevím, ale připadá mně, že někde se neudělala vůbec žádná opatření, jak kdyby si řekli, že to byla stoletá voda, která zase přijde za sto let.
Tak to nemám tušení. 😔 Četla jsem teda nějaký hejty, že tam lidi k tomu neprodali pozemky, ale nemám tušení, co je na tom pravdy.
U nás teda jo. U nás se udělala cyklostezka kolem Moravy a tu zvedli slušných pár metrů nahoru. Takže tím má voda prostor odejít do polí. Tak uvidíme v noci.
Já bych to ukončila už ve chvíli, kdy bych jistě věděla, že je to už jen na pár dní… Raději udělat psovi hezký den, vzít ho (odnést) na procházku, na sluníčko, projít oblíbená místa, dát oblíbené jídlo a s láskou ho nechat odejít.
Než se dívat na to, jak pes v posledních chvílích trpí a umírá. To bych nemohla. To si žádný pes nezaslouží.
No, Troubky už evakuují kvůli tomu, co letí po Bečvě. 😔 Za Troubkama se Bečva vlije do Moravy a za pár kilometrů je to u nás. Tak to bude asi veselá noc. Upřímně ale doufám, že je to v Troubkách čistě preventivní opatření. V 97 jim stačilo. 😟
Jooo a ještě jsem sem chtěla dát toto. 🤩
Už jsem nějakou dobu hledala nějaký pěkný obojky, co bych pořídila psům. Až na mě před pár dny vyskočil takovej fialovej krasavec od Monsterdog. Velcí kluci mají placatý polostahováky monsterdogy, co jsme vyhráli na sraze v tombolách. A tak maloši dostanou tyhle. 😍
Sarah01:To každopádně je. Ale co mě točí, tak jen Adoptujte si a nic jinýho se s tím jako dělat nebude? Ne každý si chce adoptovat pejska z útulku s nějakou špatnou minulostí. Už mě to docela točí. Do mě se pouštějí záchranářky, že prý množím štěňata a i když jsou s PP, tak je to špatně, ale tady v této oblasti je to evidentně asi v pořádku. Prostě množírny bez problémů pojedou dál a bude se jen agitovat ve smyslu Adoptujte si. 🙄
Nenazývejte takové debilky záchranářkama. 🤫
U nás chvíli vylezlo sluníčko, tak jsem vzala spratečky okouknout vodu za barákem. Aspoň někdo má z té vody užitek. 😂
Ještě ráno tu byla strašná průtrž a reálně hrozilo, že tohle proletí aj přes nás. Ale naštěstí se počasí umoudřilo a voda se na našem konci dál statečně drží jen v krajních zahrádkách. 🙄
Verun:Já si od svého milovaného psa taky ráda odpočinu a někdy ho záměrně nechám doma a jedem na Lipno (kamkoliv) bez něj, i když ona to tam bezmezně miluje.
Co bych dala za to, kdybych mohla aspoň na tejden k moři. 😂 Takovej svatej klid a nevidět tejden jediný hovno. 😂
orionka-2:A hlásit. hlásit. hlásit…..Ohlásili jste ho ? Pijáka.
Kam už došel?
Obávám se, že tuto aktivitu už dávno nikdo nespravuje.
Bobca:Líbila se mi jedna fotka,co mi přišly fórky..Měla by být ve veselém okénku,ale snad se Impact neurazí😘…nabízí se komentář:. “když Impact klekne auto”🤭
To je vtipný, páč já včera při odjezdu z výletu málem nechala na parkovišti přední nárazník. 😂 Chytla jsem o vyvýšenej patník a shrnula to. Nějaký německy mluvící chlapec naštěstí vytáhl z auta pevnou lepící pásku a přilepil to. Takže jsem v pohodě dojela, ale celý se to jaksi viklá, tak s tím musím zítra do servisu. 🤐 To ve mě fakt byla malá dušička při představě, že pro mě přijede odtahovka a já zůstanu stát s bandou psů na parkovišti. Bez auta. 😂
No tak to je skvělý! Gratuluju!
Mě kámošky lákaly na MID na Fryštáku, ale po pravdě se na to ještě necítím. Tak třeba na rok se vám na nějakém dogtreku vyrovnám. 🤩
Edit: kecám - táhly mě na short 25 km. 🤭
A kde jste byli? To mi uteklo! 😲
Jinak my dneska super dvanáctka okolo Maleníku. Vedro bylo strašný, fakt. Fuj bek bek. 😏
Réma před Maleníkem už docela chcípal a tak mu říkám hele polez. U Maleníku je přece taková ta tůňka, v té bude určitě voda. Nebyla. Ten pes je prostě prase a ještě k tomu stáhl ostatní psy. 😂
Cestou zpátky jsme se stavili na Fryštákem Dogtreku a z legrace jsem si nechala poslat mapu trasy, kterou šli. Startovali kousek od místa, odkud i my vyrážíme na trasy kolem Lukova a tak jsem byla zvědavá na nějaké tipy k výletům. No když jsem narolovala převýšení, které šli, tak vím s naprostou jistotu, že toto nikdy. 😂
efe:Canicrossaři ten Zero DC hojně využívají, takže myslím, že by měl být ok.
Tak to nakonec dopadlo nad očekávání dobře. Kevin tahal jak kůň a vůbec nesípal. Navíc mi přijde, že tahal i ochotněji. Trochu mi ten postroj na něj připadal delší, ale dívala jsem se na fotky majitelů na stránce MushGo a mají ho všichni až tak k ocasu. Tak snad to bude cajk. 🤩
Hele kdo používáte nějaké tahací postroje, na čem vám psi chodí?
Měla jsem na Kevina Manmat, ale když opravdu zabere, tak chudák sípe. 😏
Teď se mi podařilo ulovit za pár stovek z druhé ruky dlouhej od Zero DC. Kupodivu to vypadá, že jsem i trefila velikost. 😀 Zejtra to otestujeme při výletě na Maleník, tak jsem zvědavá. Snad mu bude sedět i v tahu.
A mám zítra cestu do Fryštáku, kde má shodou okolností i stánek Mush Go. Tak kdyby mu nesedl, asi se tam stavíme. Akorát se mi upřímně nechce moc dávat tři litry za nějakej profi. 🤐
Trickyvoo:To je ale záplava štastných rozesmátých tlamiček 😍.
Vůbec nechápu, proč mi ty fotky včera nešly editovat. Normálně se tvářily jako smazané a furt tam jsou. 😂😂😂
Vahine:Holka zlatá, ztrácíš linku krásného příběhu! Kevin je doma u Impact a druhý chlapík šel už taky domů, a to ke své sestře, která u páníků bydlí už rok…to nevymyslíš takovej hezkej koneček 😍👏
A co Ty, jak balancuješ v procesu?
Máte jedničku s hvězdičkou za pamatováka! 😘
Je to přesně tak. 😍