Aktuálně: 3 729 inzerátů210 691 diskuzních příspěvků18 257 uživatelů

Příspěvky uživatele

impact

impact
impact 20.07.2024, 18:24:21 xxx.xxx.57.48

My jsme si dneska našli novou trasu. 😊

Zapíchli jsme to u vodní nádrže Jestřabice a vyběhli do lesa. První úsek katastrofa. Někdo tam asi někdy v pravěku vyložil cestu kameny, takže hrbatý jako kráva. Ještě do kopce a většina úseku byl jen takovej pídi tunýlek mezi roštím a stromy. A pak už docela na pohodu. Akorát mě zase pozlobila sedřená pata. Konečně jsem na radu kámošky začala zalepovat šlapky, ale na paty jsem zapomněla. No, byla jsem ráda, že jsem šla poslední tři kilometry z kopce a tak jsem si ji nesedřela na ultimum. 😏

A potkali jsme prasata, jeleny, daňky a jakýsi ovce. Taky běžící laň v lese, díky které mě Kevin vytáhl do druhého kopce. 😂

Akorát mi klasicky mapy.cz naměřily necelých 12 kilometrů a nakonec to bylo víc jak 14. 🤐

Jo a potkali jsme starší pár na ekolech, tak si hladili psy a paní mi říká: Je možný, že jsme vás už potkali někde od Brda k Vlčáku? Tak jsem se smála, že jsme to byli určitě my. Tam chodíme rádi. 🤩

Cestou zpátky jsme jeli kolem takového pěkného rybníka, tak jsem to tam zapíchla a psi se mohli okoupat do čista. 🐶

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 19.07.2024, 14:27:33 xxx.xxx.253.125
Doron:

Moc se v té problematice nevyznám. 

Myslela jsem, že probíhají nějaké zkoušky slepeckých psů před předáním. 

Podle mě žádné zákonné zkoušky jako autoškola neexistují. Každá organizace si je napíše podle svého uvážení.

impact
impact 19.07.2024, 08:20:36 xxx.xxx.253.125
Fikovnice:

“Tam totiž sama Flip řekla, že psa uvázala v noci tam a tam…”

To jako fakt??? Jak jsem psala, diskuzi si vybavuji opravdu už málo. Ale toto někdo napsal sám o sobě…?😲

Nezapomeňte, že megí má komplet zálohu diskuze z ifauny a může si to tam kdykoliv dohledat. Takže sloní paměť na detaily nejspíš nemá, ale zato to tam vidí černý na bílým. Nebo bílý na zeleným či jaké písmo ifauna měla. 🙃

impact
impact 18.07.2024, 12:46:16 xxx.xxx.253.125
Doron:

Jako, že byste z nich tu inteligenci vymlátila ?😂

Náhodou ten inzerát není špatný. Rozhodně zaujme a máme tady všechny validní informace 😂.

Mě se strašně líbí ty díry v tom trávníku okolo psa.😂

impact
impact 17.07.2024, 14:09:39 xxx.xxx.100.77
orionka-2:

Však jsem právě kvůli tomu napsala svoji konspirační teorii, že se tentokrát klidně ( nebo neklidně) mohl někdo přihlásit jejím jménem. Ještě s tím názvem v závorce, aby nebylo pochyb o koho jde. 

Přece když se přihlásím jako (nechci prásknout jméno ), budete si všichni myslet, že jsem Fíkovnice ?

Však mi to impact pochválila.

Obávám se, že megi teorie je úplně někde jinde, než nějaký smyšlený pomstychtivý nick. 🙃

impact
impact 17.07.2024, 09:37:57 xxx.xxx.100.77
»
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 17.07.2024, 09:15:35

Ale my se tady bavíme o dvou různých psech. Jen jsou oba shodou okolností bílí královští pudlové. 

Obrázek Obrázek
impact
impact 17.07.2024, 08:40:05 xxx.xxx.100.77
»
Odpověď na příspěvek uživatele biaca z 17.07.2024, 06:50:55

A pokud někdo akutně potřebuje takového psa, tak ten starý pes to může ty dva roky vydržet. 

Umím si představit, že tohle bude důvod, proč to neřeší s právníkem. Ten bude těžko v útulku kopat za to, aby se pes dostal ke kamarádce majitelky s vědomím, že ho Flip chce znovu prodat. 

Tomu by odpovídal i ten vztek z odhalení majitelky. Protože co kdyby se ozval někdo, kdo je reálně zná a zjistilo by se, že je všechno vlastně jinak?

A co když s Flip nechce dcera majitelky komunikovat právě proto, že ví, jaký je její cíl?

Tolik otázek…

impact
impact 17.07.2024, 04:59:41 xxx.xxx.100.77
»
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 16.07.2024, 16:59:38

Myslíte, že by ho chtěla zpeněžit?

To by mě vůbec nepřekvapilo. 

impact
impact 17.07.2024, 04:58:09 xxx.xxx.100.77
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 16.07.2024, 17:24:43

To je mistrovské dílo.

impact
impact 16.07.2024, 15:38:46 xxx.xxx.100.77
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 16.07.2024, 14:19:03

To už chce pátrat. Ale proč to někdo dělá?

Protože než někomu poskytnu podpultové informace z druhé strany, tak chci vědět, komu je poskytuju. Nehodlám podporovat množitele a různé podvodníky či zloděje psů a takovým lidem by mohly moje informace pomoci, jak z útulků vymámit jakéhokoliv psa. I takového, na kterého nemají nárok.

Tak jsem se prostě podívala, kdo jste. 

A Váš obrat ve chvíli, kdy se provalilo, kdo skutečně  jste, mě tak nějak přesvědčil, že Vaše úmysly nebudou úplně cajk. 

PS: Reagovat na mě nemusíte.

impact
impact 16.07.2024, 13:36:16 xxx.xxx.100.77
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 16.07.2024, 13:24:50

No hele upřímně? Chtěla jsem jí poradit nějaké funkční postupy z druhé strany, případně někoho z oboru, kdo se takovými kauzami zabývá. I přes to, že si moc dobře vzpomínám, jak to bylo s Flip na fauně, tak mi jí i psa bylo lidsky líto a říkala jsem si, že jí pošlu soukromou zprávu s pár věcmi, co se veřejně nepíšou.

Ale než jsem se k tomu tady dostala (jsem v práci), tak tady najdu toto? Tak to by mě mohlo z vysoka osrat. 🤐

Nazdárek bazárek. Ztráta času pro mě. 

A Vy, milá Heleno, si ve Vašem vlastním zájmu smažte její fotku z webu, když už tady tak nechutně probíráte její a dcery zdravotní stav. 👎

impact
impact 16.07.2024, 13:26:13 xxx.xxx.100.77
Doron:

Nemůže. 

Ale alespoň vidíme,  co z toho malého zuboženého pejska dokázali v útulku udělat🙂))))

Ale může. To ví každý, kdo se zabývá focením nejrůznější psů. 99% zájemců se po příjezdu do útulku diví velikosti psa a to zpravidla větou: ale na té fotce jsi vypadal mnohem menší. 😏

U konkrétních plemen u toho lidi nebádají, protože si mozek sám vytvoří nějakou představu o průměrné velikosti jedince. Pokud máte křížence a nebo takto zanedbaného psa, tak já můžu s čistým svědomím říct, že fotky strašně zkreslují.

impact
impact 16.07.2024, 09:48:15 xxx.xxx.20.252
»
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 16.07.2024, 08:51:52

Mě posunula megi k pohledání infa. 🤭  

Pes byl darován (prodán?) jako kompenzační pomůcka nevidomému a to přímo z organizace, která se zabývá výchovou a prodejem vodících psů. Jedou si hodně v merle jakolabradorech. A dost mě udivuje, že taková organizace nemá právně ošetřeno, co s jejich psem bude v případě, že se opatrovníkovi něco stane. 😲

Tak snad vezmu smlouvu, dceru, právníka a jdu si pro psa…

impact
impact 16.07.2024, 06:31:43 xxx.xxx.20.252
guidedog:

Tak já taky.

Ale pár radami jste mi pomohly, tak třeba se to vyřeší pro psa co nejlíp. Díky

Píšete tady o smlouvě. Tou jste se majiteli Voříška prokázali? Tam přece musíte mít nějak ošetřeno, co bude se psem v případě, že se o něj nebude moct majitel již postarat. 

impact
impact 16.07.2024, 06:30:30 xxx.xxx.20.252
megi-the-pes:

mi to něco připomíná

taky pudl

jasně, Archie, už su doma

tak já zas jdu

Ajo. 😏