Předchozí příspěvky beru zpět, celé jsem to pomotala🫣
Vážky nejsou motýlice, ale patří do stejné skupiny jako šídla. 🙄😎
Předchozí příspěvky beru zpět, celé jsem to pomotala🫣
Vážky nejsou motýlice, ale patří do stejné skupiny jako šídla. 🙄😎
Já jo🙂
Vážku si půjčím od komety, šídlo kopíruju z internetu…
Pojmenování není náhodné. Vážky patří mezi motýlice (stejnokřídlice) = mají přední i zadní pár křídel stejný
Šídla mají 1. a 2. pár křídel odlišný
🤭
“Jinak at ctu jakykoliv clanek o vlhkem kryti, tak se vsude zminuje, ze vlhke kryti neni vhodne pro velmi sekretujici rany, coz ta Hachiho byla. ”
To byla, hlavně ale proto, že ji nikdo chirurgicky neočistil a byl v ní mega zánět. Dalo se tomu předejít kvalitním časným ošetřením (hlavně chyba první kliniky). Víc se v tom šťourat nechci, hlavně že už se to zdárně hojí ❤️
A ten progres z poslední doby snad vidíte sama, ne?
Ze života…🤣🤣
https://www.facebook.com/groups/402397271049095/permalink/1165279074760907/
O to přece nejde, jestli se to sype pod jazyk nebo vypije, jestli se účinná látka vstřebá přes sliznici ústech, nebo níž v trávicím traktu. Ono se ale jaksi nemá co vstřebávat…
A právě proto se to jmenuje HOMEOpatie, je to spojení slov homeo (podobný) a pathos(nemoc)…
Nene, nic neobšlehl, použil podobný vzor už před 4 lety…
Ty šaty se mi vyloženě líbí. Asi mi víc vadí ta beztvarost než vzor samotný 🤔
Nebo už si začínám zvykat🤣🤣
Pořád je to díra jako hrom, ale je vidět, že současná terapie hojení urychluje. Super👍👏
Můj příspěvek nebyl směrovaný na vašeho veta, ale na první veterinu, kam jste přijeli řešit problém. Tam se odehrálo to zásadní pochybení - nedostatečné vyšetření a základní ošetření. Pak už byl malér na světě, řešit ránu s masivním zánětem a nekrózou je mnohem složitější…
Přesně tak! Oholit postižené místo je to první, co by udělala většina veterinářů.
A narkóza byla zbytečná, však i Puma psala, že by pes spolupracoval, kdyby se nespěchalo…
Díky!
První je elegantní, ale podle mě už je to moc. Opravdu trochu archaický.
Druhý je úžasný 🤩
Docela se divím, že to batikované cosi prošlo schválením. Nebo snad dostal návrhář zcela volnou ruku?
Dejte odkaz, jestli najdete…
Gumáky byly náhodou super, londýnská kolekce se mi líbila. Tohle je jiný kalibr🫣
Nejsem předplatitel, tak si celý článek neotevřu, začátek vypadá docela dramaticky…
https://www.idnes.cz/hobby/mazlicci/psi-plemena-slechteni-nemoc-nebezpeci-bull-zakaz.A240416_160357_hobby-mazlicci_vals
Vložený kvíz je zajímavý, ale s Cermatem nemá nic společného. Ten pro deváťáky připravuje jen testy z matematiky a Čj.
Možná to byly otázky z nějakého školního testu? Všeobecný přehled??
Protilátky předáte mimču i kojením, být vámi, šla bych do toho.
Když byly nejmladší dceři 3 týdny, obě starší děti chytly neštovice. Malá se buď nenakazila vůbec, nebo je díky kojení prodělala bezpříznakově. Asi spíš ta druhá varianta, protože je nechytila ani později, i když byla mnohokrát v kontaktu s nemocnými dětmi.
Přesně tak. A za 6-7 mega už se dá v Brně pořídit i menší byt v cihle…