Dřív to tak bylo, správně byl ten delší tvar pro množné číslo, ale někdy v devadesátých letech se pravidla změnila a může se používat i krátký tvar, dříve určený výhradně pro jednotné číslo.
Učili jsme se i vzory. Vybavují se mi: prosí, trpí, sází
Dřív to tak bylo, správně byl ten delší tvar pro množné číslo, ale někdy v devadesátých letech se pravidla změnila a může se používat i krátký tvar, dříve určený výhradně pro jednotné číslo.
Učili jsme se i vzory. Vybavují se mi: prosí, trpí, sází
No, já si říkám, že je to natolik do očí bijící, že to SNAD musí být úmyslně 🙏
“Dětem” je 15-16 let, většina z nich některé z těch zařízení vlastní… 🤪
Mám teorii, jestli je tím učitelka nechtěla aktivizovat. Rozhodně se u té úlohy všichni probrali.😂😂
Zadání donesla dcera ze školy, je v prváku na střední. 😃
Nevím, kam s tím. Je to sice matematika, ale ze zadání úlohy č. 11 mi málem vypadly bulvy.😳
No těpic, to vypadá strašidelně 🥺🤕
To dává smysl 😁
Segrovku by mělo jít koupit 😉
🫂
A nejste v tom sama, taky se mi nějak srazilo oblečení 🤔
Ale třeba se spolu s tělem rozpíná i duše ❤️
Na základě výživného čtení ve vlákně Bílý jogurt zakládám pro větší přehlednost pár nových diskuzí 🍀
Na základě výživného čtení ve vlákně Bílý jogurt zakládám pro větší přehlednost pár nových diskuzí 🍀
Takže všechny bolístky a stesky prosím sem🙂
Co?? Nechtělo by to nějaké vyšetření, než nasazovat ATB naslepo? Nebo myslíš, že původce je stále stejný, jako vždy?
Taky aktuálně coviduju, příznaky sedí 🙂
Ať je ti brzy líp, mě už to drží týden…
Něco bych tady měla, píšu SZ
“Z vyšetřování vyplynulo, že majitelka psa použila opětovně nefunkční obojek, z kterého se jí pes již v minulosti vysmekl. Zjistili také, že pes od narození negativně reagoval na cyklisty, proto prošel ve výcvikové stanici socializačním výcvikem, a že v minulosti již pokousal dva lidi.”
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-na-cyklistku-s-dcerou-zautocil-v-lese-pes-zachranil-je-bezec-ktereho-taky-pokousal-40491777#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=jSsY8ehKwZh-202410041325&dop_id=40491777&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Jemné vlasy jsou právě super na paruky pro malé holčičky 👍
Oni si to kdyžtak natónují, ani prošedivělé vlasy nevadí 🙂
Ano, psaly jsme i vzkaz pro příjemce a fotky z “akce”. Ty potom byly zveřejněny na jejich fb, ale už je to hodně dlouho, v té době prakticky teprve začínali.
Jestli dobře počítám, tak je to 6 let…
To je skvělé, že už to dárcům píšou ❤️
My jme Novému háru posílaly vlasy s dcerami už před lety, ale pro koho je použili nevíme.
Možná musí dát příjemce svolení??🤔
Taky něco málo přidám 😃