Jak dlouho je možné vyčkávat?
Pes proočkovaný, já taky (tetanovka), rána zatím klidná…
Jak dlouho je možné vyčkávat?
Pes proočkovaný, já taky (tetanovka), rána zatím klidná…
Večer mě nedopatřením kousnul bígloid. Držela jsem mu kost, kterou okusoval, a zapomněla schovat vlastní palec🫣
A teď řeším, co s tím. Vyčistila jsem to, jak nejlíp dovedu, jenže kousanec směřuje až pod nehet, kam se úplně nedostanu… a na chirurgii se mi nechce, bojím se, že budou mít tendenci strhávat nehet😭
Nápady??🙏
Nene, odhadem lehce nad 40 let
Mám sice jen 2, ale cvičení nebo hlavolamy řeším tak, že s jedním pracuju a druhý má odložení. Pak je prohodím. Možná by to šlo i při 3 kouscích.
Žvanírna??
Nejsem si jistá, jaký přesný význam slovo Drbárna má… Mně to evokuje spíš pomluvy než pokec🤔
Název kategorie bude lepší zvolit samostatný, ať v tom pak není chaos. Za mě klidně ten Pokec o čemkoliv nebo třeba Volná diskuze, Tlachárna apod.
… výrobek doručím prodejci a čekám. ..
Díky za cenné rady, pokusím se to řešit já. Akorát tedy těžko doručím prodejci již nainstalovaný sprchový kout 😁
Mamka reklamovala tam, kde koupila, ale prodejce ji odbyl. Nejdřív vymyslel “kluzná” kolečka, pak jí prodal sprej na vodní kámen a nakonec, bez jakéhokoliv místního šetření, prohlásil, že za to může špatná montáž…
Mamce je 78, je trochu technický antitalent, vůči chlapovi nezvládne argumentovat🤔
To už se všechno zkoušelo. Promazat, prostříkat spešl sprejem na vodní kámen… nepomohlo nic.
Byla jsem pár dní u mamky a pomáhám řešit nefunkční pojezd dveří sprchového koutu. Sprcháč je ještě v záruce, teprve 8 měsíců starý.
Netočí se kolečka pojezdu, jsou úplně zaseklá. “Dostal” mě argument prodejce, prý jsou to kolečka kluzná a točit se nemají… prvních pár měsíců se ale točila😁
Blbé je, že prodejce to nemontoval, to jiný řemeslník, takže se obávám, že budou řešení reklamace přehazovat jeden na druhého.
Neorientujete se v tom někdo? Jak ideálně postupovat? Asi písemně, ale komu adresovat a co by v písemné žádosti nemělo chybět. Případně nějaké odkazy na legislativu, ať to má trochu razanci. Pokus o domluvu v dobrém nevyšel…
Díky 🍀
Jejda, držte se! Ať vás dají bílé pláště brzy dohromady ❤️
Chápu, ale přesto by bylo škoda vás tu nemít. Nedají se zprávy od konkrétního člověka blokovat? Nebo je jednoduše ignorujte a máte klid🤗❤️
Já vidím šedivky (muchomůrka šedivka), ale určování z fotek je vždycky poněkud “o hubu”
Vidím to hodně podobně. Hry kdo s kým a proti komu mě nebraly nikdy.
Holky, které se teď cítíte nějak dotčené, pomuchlujte svoje chlupáče, dejte si od CHZ pár dní detox a zase se nám sem vraťte, prosím, prosím, smutně koukám 🥺🙏🍀
To nééé, to by byla škoda. Ráno moudřejší večera 🙏
Čistě teoreticky - klisna čtvercového rámce s delším krkem by to možná zvládla…
Třeba je to moderní klisna a cvičí pravidelně jógu 🤔
V případě vážnějšího zdravotního problému normálně volejte 155, oni si to vyhodnotí a případně vás přesměrují.
Píšu SZ 🙂