Přesně tak. A za 6-7 mega už se dá v Brně pořídit i menší byt v cihle…
Příspěvky uživatele
Irma19
Stačí vymést pavučiny 😁
Dům udržovaný, s téměř novými výtahy, parkování u domu, blízkost centra… Musíš zvýraznit klady🍀
Stačí vymést pavučiny 😁
Dům udržovaný, s téměř novými výtahy, parkování u domu, blízkost centra… Musíš zvýraznit klady🍀
Však finance máš, můžeš prodat stávající byt a za získané peníze si koupit jiný…
Asi by ti stačil menší, takže by sis mohla dovolit bydlení v lepší lokalitě.🙂
Potřebovala jsem zjednodušení postupu, protože moje řešení bývají občas složitá 😁❤️
I tak děkuji 🍀
Strategii známe, navíc je to v testu vždy poslední úloha. Ale každý bodík dobrý 😁
Díky!🤩
https://www.facebook.com/100070270502070/posts/pfbid02iSiHtPzF39ehaGvyZgy8rbZZZagB8MXArKGa7ihKZspfKJMSYxqv2MhBLw8EbhGnl/?app=fbl
Samé skvělé zprávy o zachráněném Bladeovi z Uherského Brodu 👍🎉
Zdravím všechny, zvláště paní Xerxovou😁
Zase s sebou táhnu úlohu z matematiky. Potřebuju JEDNODUCHÝ postup řešení této úlohy, napadá vás někoho něco?
Vzpomínáte, jak zemřel Kaplický? Zkolaboval a lidí ho na frekventovaném chodníku obcházeli…
V tomto souhlasím s Orionkou, sousedé museli tušit, že se něco děje, ale nikdo nezasáhl. Okno v bytě nebylo otevřené náhodou, z bytu se linul smrad (aby ne!).
Na jednu stranu máte pravdu, psychika v tom asi nějak byla, na druhou stranu se mi nezdá, že byl schopen fungovat v práci a nezvládl nakrmit psa.
A kde vzal vlastně mladý floutek sólo být jen pro psa?
U nás fenky:
1. něco X s pinčem cca 7kg, 14 let
2. westík X špic, cca 8kg, 17 let
Psi:
3. kříženec kříženců, cca 10kg, 18 a 1/4
4. něco X s jezevčíkem cca 7kg, bez pár dní 18
Nám dali na veterině pro mlaďocha degan, pro 10kg psa půlku tablety hodinu před jízdou a super. Dřív blil jak Amina po pár minutách. Stres v tom asi byl, protože po několika bezproblémových jízdách s deganem si na auto zvykl a teď už zvládá i 300km trasu bez prášku.
mastnacek:Kometo, mastnak je jen jeden. Kdyz uz si nekdo graje na Burese, tak poradne studovat zdroj.
Splněno, zdroje prostudovány 😉
Myslím, že ano 😉
Stejné jméno, adresa… Věk 28 v roce 2010, nyní tedy cca 42.
Normálně bych to sem nedávala, ale jelikož dle projevu je to osoba problematická, agresivní v diskusi, možná i v životě… Je dobré vědět, na koho si dávat bacha.
Informace zveřejnil sám a dobrovolně, takže nic nebrání tomu, abych je hodila i sem.
Jste to vy?
Zkuste Alavis triple blend, dělá se pro zvířata i pro lidi. Efekt až neuvěřitelný, a to jsem ho nasazovala po Condrosulfu 800mg.
Jakým způsobem se může nákaza dostat do velkochovů v halách?
To je děs. 😢
Jak tohle může někdo dopustit a nechat dojít až takhle daleko, nechápu. Když to nezvládala, mohla mu najít lepší domov…
Do nákladů může dát jen péči o štěňata a rodiče psů, ne o celou smečku.
Ten paušál je asi výhodnější.