Kočkaři, co si myslíte o přestěhování starého, částečně venkovního, kocoura do nového domova?
Maminka se bude stěhovat z domu na vesnici do městského bytu, její kocour je velmi vitální stařík (18 let). Bude po něj lepší přesun s maminkou do bytu, nebo bude lepší přesunout ho k příbuzným do domu na vesnici?
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.12.2024, 11:40:23
Patní ostruha není nic jiného, než zanícený úpon šlachy, který má tendenci kalcifikovat. Rázová vlna má fungovat na tom principu, že kalcifikaci přeruší a v ošetřeném místě se zvýší aktivita bílých krvinek.
To samé udělá i to naklepávání prkýnkem, ale je to méně komfortní. Tehdy u nás nebyla rázová vlna v dosahu a nechtěla jsem trávit půl dne na cestě kvůli každému ošetření. Takže pravidelně každý den 10-15 minut u telky plochým prkýnkem…jako když se naklepává maso na řízky 🤭
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 12.12.2024, 13:00:00
Kdepak, věk napsala Stelle sama…
Já jsem jí to také nejdřív věřila, ale pak začaly narůstat pochybnosti. Přesně, jak tu už popisují jiní… Četnost příspěvků, denní doba, rozhled, názory hodné dospělého člověka, znalost dění na IF, měnící se IP adresa…