Něco bych tady měla, píšu SZ
Příspěvky uživatele
Irma19
“Z vyšetřování vyplynulo, že majitelka psa použila opětovně nefunkční obojek, z kterého se jí pes již v minulosti vysmekl. Zjistili také, že pes od narození negativně reagoval na cyklisty, proto prošel ve výcvikové stanici socializačním výcvikem, a že v minulosti již pokousal dva lidi.”
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-na-cyklistku-s-dcerou-zautocil-v-lese-pes-zachranil-je-bezec-ktereho-taky-pokousal-40491777#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=jSsY8ehKwZh-202410041325&dop_id=40491777&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Jemné vlasy jsou právě super na paruky pro malé holčičky 👍
Oni si to kdyžtak natónují, ani prošedivělé vlasy nevadí 🙂
Ano, psaly jsme i vzkaz pro příjemce a fotky z “akce”. Ty potom byly zveřejněny na jejich fb, ale už je to hodně dlouho, v té době prakticky teprve začínali.
Jestli dobře počítám, tak je to 6 let…
To je skvělé, že už to dárcům píšou ❤️
My jme Novému háru posílaly vlasy s dcerami už před lety, ale pro koho je použili nevíme.
Možná musí dát příjemce svolení??🤔
Taky něco málo přidám 😃
Předchozí příspěvky beru zpět, celé jsem to pomotala🫣
Vážky nejsou motýlice, ale patří do stejné skupiny jako šídla. 🙄😎
Já jo🙂
Vážku si půjčím od komety, šídlo kopíruju z internetu…
Pojmenování není náhodné. Vážky patří mezi motýlice (stejnokřídlice) = mají přední i zadní pár křídel stejný
Šídla mají 1. a 2. pár křídel odlišný
🤭
“Jinak at ctu jakykoliv clanek o vlhkem kryti, tak se vsude zminuje, ze vlhke kryti neni vhodne pro velmi sekretujici rany, coz ta Hachiho byla. ”
To byla, hlavně ale proto, že ji nikdo chirurgicky neočistil a byl v ní mega zánět. Dalo se tomu předejít kvalitním časným ošetřením (hlavně chyba první kliniky). Víc se v tom šťourat nechci, hlavně že už se to zdárně hojí ❤️
A ten progres z poslední doby snad vidíte sama, ne?
Ze života…🤣🤣
https://www.facebook.com/groups/402397271049095/permalink/1165279074760907/
O to přece nejde, jestli se to sype pod jazyk nebo vypije, jestli se účinná látka vstřebá přes sliznici ústech, nebo níž v trávicím traktu. Ono se ale jaksi nemá co vstřebávat…
A právě proto se to jmenuje HOMEOpatie, je to spojení slov homeo (podobný) a pathos(nemoc)…
Nene, nic neobšlehl, použil podobný vzor už před 4 lety…
Ty šaty se mi vyloženě líbí. Asi mi víc vadí ta beztvarost než vzor samotný 🤔
Nebo už si začínám zvykat🤣🤣
Pořád je to díra jako hrom, ale je vidět, že současná terapie hojení urychluje. Super👍👏
Můj příspěvek nebyl směrovaný na vašeho veta, ale na první veterinu, kam jste přijeli řešit problém. Tam se odehrálo to zásadní pochybení - nedostatečné vyšetření a základní ošetření. Pak už byl malér na světě, řešit ránu s masivním zánětem a nekrózou je mnohem složitější…
Přesně tak! Oholit postižené místo je to první, co by udělala většina veterinářů.
A narkóza byla zbytečná, však i Puma psala, že by pes spolupracoval, kdyby se nespěchalo…