Já vidím šedivky (muchomůrka šedivka), ale určování z fotek je vždycky poněkud “o hubu”
Příspěvky uživatele
Irma19
Vidím to hodně podobně. Hry kdo s kým a proti komu mě nebraly nikdy.
Holky, které se teď cítíte nějak dotčené, pomuchlujte svoje chlupáče, dejte si od CHZ pár dní detox a zase se nám sem vraťte, prosím, prosím, smutně koukám 🥺🙏🍀
To nééé, to by byla škoda. Ráno moudřejší večera 🙏
Čistě teoreticky - klisna čtvercového rámce s delším krkem by to možná zvládla…
Třeba je to moderní klisna a cvičí pravidelně jógu 🤔
V případě vážnějšího zdravotního problému normálně volejte 155, oni si to vyhodnotí a případně vás přesměrují.
Píšu SZ 🙂
Dřív to tak bylo, správně byl ten delší tvar pro množné číslo, ale někdy v devadesátých letech se pravidla změnila a může se používat i krátký tvar, dříve určený výhradně pro jednotné číslo.
Učili jsme se i vzory. Vybavují se mi: prosí, trpí, sází
No, já si říkám, že je to natolik do očí bijící, že to SNAD musí být úmyslně 🙏
“Dětem” je 15-16 let, většina z nich některé z těch zařízení vlastní… 🤪
Mám teorii, jestli je tím učitelka nechtěla aktivizovat. Rozhodně se u té úlohy všichni probrali.😂😂
Zadání donesla dcera ze školy, je v prváku na střední. 😃
Nevím, kam s tím. Je to sice matematika, ale ze zadání úlohy č. 11 mi málem vypadly bulvy.😳
No těpic, to vypadá strašidelně 🥺🤕
To dává smysl 😁
Segrovku by mělo jít koupit 😉
🫂
A nejste v tom sama, taky se mi nějak srazilo oblečení 🤔
Ale třeba se spolu s tělem rozpíná i duše ❤️
Na základě výživného čtení ve vlákně Bílý jogurt zakládám pro větší přehlednost pár nových diskuzí 🍀
Na základě výživného čtení ve vlákně Bílý jogurt zakládám pro větší přehlednost pár nových diskuzí 🍀
Takže všechny bolístky a stesky prosím sem🙂
Co?? Nechtělo by to nějaké vyšetření, než nasazovat ATB naslepo? Nebo myslíš, že původce je stále stejný, jako vždy?
Taky aktuálně coviduju, příznaky sedí 🙂
Ať je ti brzy líp, mě už to drží týden…