Měla jsem na mysli krátce před, v průběhu 1. doby porodní…
Příspěvky uživatele
Irma19
Trauma vám tím určitě nevypěstovali, v děloze před a při porodu jste byla mnohem “sešněrovanější” 😉
Trochu jsem hledala… i u nás se to počítá až od ukončeného 22. týdne nebo hmotnosti nad 500g
https://www.gynstart.cz/messages.php?sid=625&confirm_rules=1
Za hodinu po všem???😳
Tak jsem asi něco dělala blbě, trvalo mi to vždycky mnohem déle…🙃
Já jsem měla všechny porody náročné, dlouhé. Ale že by to byl nějaký strašák… Pokud se nic nezvrtne zdravotně, tak porod není horor. Bolí to, to ano, ale ne nepřetržitě. Každá kontrakce má svůj konec, pak máte chvilku na vydechnutí 😇
To vás baby zbytečně poplašily. Kdyby se to nedalo zvládnout, tak by všechny děti byly jedináčky, a to nejsou… takže klid🍀
Píšu, že by to tak nemuselo dopadnout, jasně že v určitém % může. Nemyslela jsem to jako sociální experiment, ale reaguji na váš příspěvek, že by to nedopadlo dobře… to prostě nemůžete vědět 🍀
Vůbec by to tak nemuselo dopadnout. Ono i těch 9 měsíců těhotenství ženu změní…
No právě! Mně přijde, že v tom mladším věku jsou lidi tvárnější. Jak při zakládání vztahu, tak při změnách spojených s rodičovstvím.
Díky za tip, vyzkouším. Složení vypadá hodně dobře 🍀
Teď používám hydratační vlasové mléko od Baley, také bezoplachová péče. Můžu doporučit, zvlášť na hrubší vlasy je super.
https://www.dm.cz/balea-hydratacni-mleko-na-vlasy-p4066447237481.html
Jenže asi nemůžete porovnávat sebe s averzí na mateřství a holky, které se matkami stát chtěly.
Revolucí se změnilo hodně, otevřelo se spoustu možností. Naše generace byla tak nějak zlomová, já měla děti ve 24, 28 a třetí pak ještě s odstupem v 35. Myslím, že to bylo tak akorát, po 40 bych rodit nechtěla, natož s plánováním potomků teprve začínat. Současný trend není dobrý, pořád jsme limitované vlastním tělem.
Že je nesmysl poprvé připouštět třeba osmiletou fenu, se tady shodneme…
Já jsem tentokrát na vážkách, jinak si taky myslím, z by se měl postarat majitel. Ale v tomto případě je to tak nečekaný průšvih, navíc pes byl na hlídání, přímo majitelé u incidentu nebyli…
V zásadě by aspoň část nákladů mělo jít za těmi, kdo hlídali. V praxi nevím, čtvrt mega je hodně.
Tohle na mě teď vyskočilo, tak sdílím. 9měsíční whippet skočil z Vyšehradu…😢
To musíte vědět sama nejlíp, jestli vám svědčí spíš studené nebo teplé barvy. Podle toho se pak volí barva kovu u šperků…
Máte zdravé názory, souhlasím na 100%👍
Já bych klidně šedivé zkusila, někdy to s “unavenou” pletí ladí víc, než tmavě hnědá. Ale šedivím jen nad čelem a na temeni, zbytek roste zatím tmavý…
Takže nebarvit se a jít na ježka, vypadala bych jako skunk😂😂🦨
Já nemám na hlavě vysloveně krep, jen je to nepoddajné. Prostě vlasy s vlastním názorem 😂
CGM metodu znám, nevyhovuje mi.
Ale už jsem se “zakoukala” do tohoto, takhle nějak by mohly v této délce vypadat moje vlasy (ksicht bych brala taky, ale s tím nic moc nenadělám 🤭)
Tohle? To je sestříhané mikádo, pro moje vlasy moc krátké…
Všechny ženy i v širší rodině shodily vlasy po prvním dítěti, jsem jediný rebel s hárem 🤭
Mile mě překvapuje, kolik je tu dlouhovlásek!❤️
Já myju hlavu tak po 4-5 dnech, záleží, co zrovna dělám a jak se u toho zpotím. A ještě před každým mytím dávám zábal z olivového oleje, protože jinak mám konce suché.
Dneska je to 3. den od umytí, to se i lesknou.