Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 03.01.2024, 10:28:26
Promiň, já byla odhlášená🙃
Tak se přiznávám k tomuto počinu, nicméně načasování už měl v rukou někdo jiný, protože čičiny měly dorazit spolu v jednom balíčku. Místo toho se Štístko asi teleportoval a Princezna má zřejmě toulavé packy a vzala to přes půl zeměkoule 🤭.
Každopádně to dopadlo přesně tak, jak mělo a ve finále ještě mnohem lépe, než jsem čekala.🤗
Tak ať se ti dobře nosí a připomínají ti, že jsou tady lidi, kterým na tobě záleží ❤️
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 29.12.2023, 16:28:55
Policie nevěděla, že chystá masakr.
Věděla jen to, že se chystá spáchat sebevraždu, že možná zabil svého otce, že legálně vlastní několik zbraní a že možná jede do Prahy na přednášku… Celetnou vyklidila preventivně, protože se chystala k zatčení labilního ozbrojeného mladíka podezřelého z vraždy otce. Tou dobou nikdo netušil, že má v úmyslu masovou vraždu.
Vzhledem k tomu, jak rychle se všechno odehrálo, pochybuju, že by kdokoliv jiný kdekoliv jinde zvládl reagovat rychleji a lépe.
Docela by mě zajímalo, jak byste za daných okolností postupoval vy….
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 22.12.2023, 13:30:46
Máte nějakou zkušenost se zbraněmi?
Pistole i policejní brokovnice nejsou určeny pro střelbu na velkou vzdálenost. Pravděpodobnost zásahu cile téměř nulová, riziko ohrožení okolí příliš velká.
Potřebovali ostřelovače, nějakou dobu trvá, než dorazí a nachystá pozici a zbraň.