Udělala jste pro něj, co jste mohla. Možná i víc. Držte se❤️
Příspěvky uživatele
Irma19
Ach jo, chudák 😢
Bojovali jste statečně, oba. Držte se❤️
Daja:Dobré ránko 😉,
tak to je moc hezké a držím pěsti ať se Vám tam stěhuje hooodně opeřenců.
Fikovnice v rodině se mi říká FABIA , i když dáte další nápovědy, opravdu netuším kdo to je a budu čekat na konec rozuzlení🤔
Dája
Fabia, to ještě ujde. Mohla jste dopadnout podstatně hůř 😂😂
Značím si👍
Plaka:Taky nad tím prokrastinuju, krásné zadání. 🙂
Se spellingem či výslovností se dá vymyslet věcí, třeba C Trio (Češi by to četli špatně), Here Trio (by si mysleli, že to je špatně napsaný).A koukám si tu na svůj kvetoucí šťavel trojhranný. Latinsky má krásné jméno, je to trojlístek, tak co poupravit Oxalis Triangularis na Voxalis Triangularis? 🙂 Strašný nápad.
To zní skoro jako zaklínadlo 🤭
Není to kapela, ale pěvecké uskupení v ZUŠce. Zkouší spolu teprve od září, repertoár jim tvoří učitelka.
Normální 3 zpívající dospívající holky😊
Fikovnice:Vlastně jak jsou holky staré?
Trio minikids?😂
14-15 let
To ne, angličtina není nutnost, ale v tomto věku ji holky ocení. Pokud vás napadne něco českého, tak klidně. Název nemusí být jen z těch slabik. Ani pořadí slabik není pevně dané…
Fikovnice:Balu, já to zkoušela - česky něco vymyslet, ale pokud tam mají opravdu být ty slabiky, je to těžké… Jde o to, zda děvčata od Irmy na těch slabikách trvají.
Počáteční slabiky ze jmen jsou v místní ZUŠ tradice, tak se je snažíme zachovat.
Vypadá to, že se holkám název líbí, určitě postupuje do užšího výběru 👍
Fikovnice:A ten typ muziky…?
Lidovky, pop, sborové…?
Asi postupně dojde na víc žánrů. Teď to byla klasika.
Fikovnice:Nenapsala jsi nám styl muziky, kterou zpívají…
Podle aktuální soutěže. Teď vystupovaly prvně na celostátní úrovni v klasickém zpěvu a přivezly 1. místo 🤗
Jsou zrovna ve věku, kdy zrovna preferují tu Aj
Kids v názvu možná projde v asociaci s triem Golden Kids 👌
Fikovnice:V tom případě Miracle Jolly Killers… 😄
🤣🤣🤣
Semirah:Mám 3 slová: Miracle Jolly Kids
Asi nie, však?
Jste dobrá!
Jen nevím, jestli by slečny ustály to kids…
Fikovnice:Jako první mi přišly na mysl Mijolky, ale bude to chtít zapojit více invence… 😇
To mě napadlo taky, ale asi by je konkurence brzy překřtila na Majolky 🤭
Aha, máte pravdu, to mě nenapadlo. Automaticky všude používám mobilové emotikony. Zkusím zdejší 😇
Z nějakého důvodu mi nejde přidat příspěvek do Všeobecného pokecu. Po neúspěšném odeslání se mi dokonce přestalo ukazovat vlákno ve výpisu témat.
Mohu poprosit o radu?
Edit: Sem se příspěvek vložil normálně…
Využiju brainstorming🍀
Napadá vás někoho zajímavý umělecký název pro pěvecké trio mladých holek?
Ideálně, aby obsahoval slabiky MI (MICH), JO (JOL), KI (KIK). Klidně i dvouslovný .
🙏🙏🙏
Tak si ho blokni na Messengeru…