Dobrý den,před třemi dny jsem si řinesla domů mládě Alexandra Velkého.Je to ručně dokrmené asi měsíc a půl staré mimčo a je moc hodný a přítulný.Ještě pořád dokrmujeme,takže si na mě pěkně zvyká a už mi sedí na rameni,nechá se pěkně pohladit a sám si loupe slunečnici.Jmenuje se Kešíček.Jediné dvě věci mi dělají starosti a prosím o radu.Popíšu co dělá: když jej začnu krmit začíná vydávat zvuky,jako že hce papat ..tak mu dám asi tak třikrát do zobáčku,ale na to on chce hned vlézt ven a už krmit nechce,zato chce lítat!Já vím,že je to mimčo a snaží se jako malé dítě když se učí chodit poletovat,ale vždycky narazí do něčeho...okno ,nebo spadne na kaktus,mám o něj opravdu strach.Když si jej beru před krmení tak se jen čistí na mým rameni a lítat nechce.Logicky mě napadá,že to buďto má spojená s krmením,že se při tom cvičí v létání a nebo shání při krmení bratříčka se kterým doteď byli.Ráda bych věděla co jeho chování přesněji znamená,abych ho pochopila a zda jej tedz mám nechat lítat i když si může ublížit.Další problém je ten,že jednu nožičku zatím nepoužívá,což mu dost koplikuje přistání.Od chovatelů jsem se dozvěděla že byli u veterináře a ten jim řekl,že ji časem začne používat,ale sama se o ni bojím a jistě jej nechám ještě prohlédnout,abych měla jistotu že s ní nic nemá.Má zkrouceny prstík a dopadá spíše na lokýtek,nebo ten kloubek nad nožičkou,ale podrbe se s ní a čistí si ji.Nevím?Kdo poradí,budu ráda za jakékoliv informace.Děkuji.