Příspěvky uživatele
paraji
no ja mám prvým rokom Fischerákov.Vytvorili sa mi pravdepodobne dva páry.Oba páry po postavení hniezda prakticky prestali s budovaním.Možno si tam ešte niečo nanosia,ale to už je minimum.Taktiež majú plné búdky prútikov a v rohu takú malú dutinku.Jeden pár mal päť vajec,z toho jedno neoplodnené.Majú už dve mladé,čakám ešte dve.Je to pre mňa zatiaľ úspech keďže ich mám prvý rok.Druhý pár má síce hniezdo hotové,ale zatiaľ ešte nemajú vajcia,tak stále čakám.
tak ďakujem za odpovede,ale musím Vás trochu poopraviť,pretože to nie je pár,ale sú to obaja samci.Asi Vás to trochu zmiatlo keď som ich tam dal dvoch...
Tú perlu mám so škoricovou samicou a straka je s lutino samičkou.Oba páry už majú mladé.U prvých sa ešte nedá presne určiť aké budú,ale u straky x lutino to vyzerá na štyri INO,z toho jedna je modrá INO + ešte dve ďalšie,zatiaľ asi jedna straka.
ja poprosím o určenie týchto dvoch mutácii a taktiež ako to správne zapísať do kalkulačky.
čo sa týka veľkosti vtákov,bolo už popísané,že je to vplyvom priestoru a možnosti preletu a taktiež to ovplyvňuje aj krmivo.A to by ma zaujímalo najviac.S tým priestorom sa moc náprav robiť nedá.Buď ho človek má alebo nie.A preto by ma zaujímali nejaké konkrétne vaše skúsenosti ako vplýva kŕmenie na vaše odchovy.Čím kŕmite?čo je dobré?Aké ste urobili chyby?Aké suché kŕmenie?Ako moc vplýva na veľkosť papagájov máčané krmivo?A čo zelené krmivo?Ovocie,zelenina?
Ďakujem.