I presto, ze se psem travim hodne casu venku, kde se vycura, tak kdyz prijdeme domu, tak prvni vec co udela, ze se nekde vycura...Nebo kdyz odejdu, a psa necham samotneho, tak se vykadi. Nevim, co mam delat..Asi to dela taky proto, ze ho nechavam samotnyho doma, tak se mi chce pomstit.Kadi a cura i do sveho pelisku.Potrebuju ho to nejak odnaucit. Nema s tim nekdo zkusenosti????
Příspěvky uživatele
Brownie
I presto, ze se psem travim hodne casu venku, kde se vycura, tak kdyz prijdeme domu, tak prvni vec co udela, ze se nekde vycura...Nebo kdyz odejdu, a psa necham samotneho, tak se vykadi. Nevim, co mam delat..Asi to dela taky proto, ze ho nechavam samotnyho doma, tak se mi chce pomstit.Kadi a cura i do sveho pelisku.Potrebuju ho to nejak odnaucit. Nema s tim nekdo zkusenosti????
Taky jsem dlouhou dobu touzila po pejskovi, ale manzel byl rezolutne proti..I presto, ze ja mu trpim jeho kocoura..tedy, jak on rika NASEHO kocoura..On je milovnik kocek a ja zase psu...Jednoho dne se mi naskytla skvela prilezitost a znama mi nabidla ctyrletou fenku, tak jsem nevahala a okamzite si ji odnesla domu. Manzel byl zpocatku nastvany. Kdyz jsem sla do prace, tak jsem pejska davala do bedynky. Manzel si casem zvykl a i pres to, ze porad tvrdi, ze psy nesnasi, tak ji venci a nechava ji volne pobihat...Ale bohuzel se s ni nemazli:-( to ho musim jeste naucit:-) s kocourem se snasi docela dobre...I kdyz je kocour dvakrat vetsi nez pejsek:-) Jeste, ze mam manzela flegmatika, jinak nevim, jak by to dopadlo:-)