Aktuálně: 3 948 inzerátů206 540 diskuzních příspěvků18 210 uživatelů

Příspěvky uživatele

Peťula

Peťula
Peťula 03.03.2011, 18:20:01 xxx.xxx.6.82
Ahoj, přesně tak. Klidně napište, co přesně vás zajímá. Nebo jaké máte podmínky. Když budu vědět, poradím, a určitě i mnozí další. :-)
Peťula
Peťula 02.03.2011, 21:47:29 xxx.xxx.6.82
Musím se pochlubit fotečkou, můj pejsek, kterého jsem díky zmrzačení dostala prakticky zadarmo jen jako společníka na gauč, si vyběhal ocenění za celý loňský rok ...........coursingový vítěz 2010 ...............................mám z toho obrovskou radost. :-)))
Obrázek
Peťula
Peťula 25.02.2011, 18:36:35 xxx.xxx.6.82
pro sunflowersman: ano, to je ona, ale stačilo pár vychytávek, aby se jí dobře pohybovalo po kleci a nedělali se jí otlaky,a je to hodný, spokojený a vděčný papoušek :-) Přikládám fotečku pochroumané nožičky.
Obrázek
Peťula
Peťula 18.02.2011, 17:56:28 xxx.xxx.6.82
Pro Cone: Dobrý večer, bohužel si myslím, že toto téma je zbytečné. Ono právě v tom, že na chatu se k problému vyjadřuje více lidí najednou, je konstruktivní a nestane se, že by za dva dny někdo hloupě se nudící nebo škodolibý z dobře míněné rady učinil frašku nebo sprostý spor, jako se tomu děje na diskusích. Odborná chovatelská diskuse na úrovni je zbožným přáním spousty chovatelů, ale bohužel v dnešní době ironie a beztrestného posměchu skrývajícímu se za anonymitu neregistrovaných, je zhola nereálným snem. Buďme rádi, že díky zásahům admina i denních návštěvníků, kteří pozorně sledují fóra a scházejí se večer na chatu, je tento veb na mnohem lepší úrovni než kam se dostala dříve tak oblíbená ifauna, ve které se dnes vše již točí pouze kolem výkupu a arogantních reakcí na více či méně přínosné příspěvky. S chovatelským pozdravem Petra Dittrich
Peťula
Peťula 27.01.2011, 15:06:46 xxx.xxx.38.103
pro cone: také mne toto téma zajímá, napsáno bylo dost pro i proti. Nezaložíme na to samostatné téma? Uvidíme, čeho se dočkáme. Je to už víc jak deset let zpátky, přišla jsem v krátké době po sobě o pár andulek, veterinář zmínil otravu, při hledání příčiny se jako nejdostupnějším rizikem jevily nové bezové větve, když jsem je dala do klece, byly mokré, bylo to na podzim. Jejich kůra je prý za určitých ročních období klimatických podmínek jedovatá. I názory botaniků se liší. Viděla jsem bezové větve u chovatelů, ale já už přece jen pro jistotu používám jiné dřevo, však výběr je veliký :-))
Peťula
Peťula 16.01.2011, 19:33:09 xxx.xxx.6.82
pro Dášu: Lukáš psal, že kamarád se jí chce sbyvit, pochybuji, že bude chtít řešit situaci s veterinářem. pro Lukáše Je chválihodné, že ti její osud není lhostejný. Jen pokud doma chováš, dobře si rozmysly dovézt ji domů, mohl by sis zavléct nějakou nemoc k ostatním papouškům. Na tvém místě bych ji vzala rovnou cestou od kamaráda k veterináři. Určitě ti poradí co s tím a případně i jak na karanténu. Přijď večer na chat, určitě ti tam nějaká šikovná rada pomůže.
Peťula
Peťula 12.01.2011, 15:29:27 xxx.xxx.38.103
Ahoj, přemýšlela jsem nad něčím podobným, mám ochočenou senegalku,v domě si zvykla, dost dlouho jí to trvalo,a ne všechny místnosti má ráda. Musím dát za pravdu Orině. Každá změna, rychlý pohyb, nová věc, ji rozhodí, uletí a ve strachu je schopná i narazit :-(. Takže neriskuji a přemýšlím nad každou drobností. Samozřejmě ji chci v létě brát ven sebou na zahradu, možná to není ideální řešení, ale zvykám ji na pobyt a přenosy v menší kleci, aby se tam cítila bezpečně a přesto mohla být se mnou. Zvládá to velmi dobře i v úplně v cizím prostředí. Venku jsem to vzhledem k zimě nezkoušela :-)