Příroda mě zlobí, dnes začala pískat další budka u duhovek, během dvou dnů by se měly líhnout aymary a papoušíčci, venku je 14 stupňů, krmení je vlhké, ptáci zalezlí v budkách, nic z toho nebude, chjo, už ani červenec není jistota :-(
A já se s tím setkala poprvé, a mládě bylo už mnohem starší než tu předpokládáte, že to nejde,dala jsem poutka z náplasti, několikrát byly sundány, takže přelepovány, a nožka je takřka ok, když vám to nepovím, tak to nepoznáte :-))
http://papousci.chovzvirat.com/diskuzni-forum/kategorie-1/tema-8697/
pro Matúše: To teda taky moc gratuluji, jsou krásní, člověk častěji vídá jejich fotky spíš jako mazlíků anebo oškubaných trosek než z volierového chovu. Držím palce, ať se jim dobře daří a dělají ti radost. Co hluk? :-)
pro neregistrovaného 41.14 ze Svitav: ozvěte se mi prosím na email: petra.dittrich@seznam.cz nebo tel.: 608301151, pokud máte o ten chovný pár zájem, spěchá to, chystají se hnízdit. Díky!
Tak to bude něco špatně, možná jsou mladí, nebo je špatně uzpůsobená voliera nebo je nemotivujete dobrým krmením, nebo k sobě prostě nejdou, ale to by u těchto druhů nemě být častý jev. Zkuste napsat víc, nebo dát i fotku voliery. Určitě se Vám tu někdo pokusí i dobře poradit s řešením.