Tak jsem loni vyhrál s ženskýma boj o garáž výměnou za vyklizení sklepa.A začala přestavba.Zazdění vrat,natažení topení,vody,kanalizace,elektřiny,nová podlaha atd.Topení mám natažené z domu(letos min.teplota 10 st.),teplou vodu přes průtokový ohřívač.Podlahu jsem zvolil z leštěného betonu(stejné,jako v marketech).Jen lehce zametu a jednou týdně opláchnu vapkou.Lehce perfektně čisto a i to udělá solidní vlhkost.Není to profi práce,ale já z toho mám radost.Krom topení a vodařiny si vše dělám komplet sám.Elektřina,zedničina,obklady,svařování,tesařina,stolařina,takový brouk pytlík :-)))
Kolik z vás chodí s vápenkou u andulky k veterináři??? Už naši dědové to léčili olejem.Olej rotoče zadusí.Nejjednodušší způsob.Když to odhalíte hned v začátku,obvykle stačí dva dny mazat.A ta druhá fotka už je konečná,tam bych andulku utratil,ta se ani sama nenažere
Pro ev - a ano,mě jako vlastenci vadí,že čech neumí česky.Navíc jsem nikoho nejmenoval,nevymyslel toto téma.Jen se vyjadřuji k danému,na což mám stejné právo jako ostatní.A opravdu si nepřipadám jako děcko,tebe už jsem jednou upozorňoval,že jsi zapšklá a teď se mi to jen potvrzuje.Já se zase narozdíl od tebe nepohoršuju nad pro tebe snad banálními otázkami začátečníků.
Já nikoho nejmenoval,ale myslím že právě pravopis ukazuje na pravděpodobnou výši IQ.Souhlasím s Conem,průměrně inteligentní člověk se takových šílených hrubek vyvaruje
koupim dva - čtiry pary kakaryku
Dnešní inzerát z i-fauny.Co k tomu dodat???Že by překlep?Nebo to po sobě nečte?Toto už je fakt ostuda.Kakarik s tvrdým y bych celkem neřešil,přece jen cizí název,ale čtiry??
Letos je vůbec zvláštní sezóna.Andulek sotva polovina,horské jsou úplně mimo,korely samé neoplozené,kakariky jakbysmet,teď jsem pořídil párek mníšků a nosí proutí do budky,no blázinec.Asi jim fakt chybí jaro.Nezoufejte a vydržte,držím palce
Asi se to všichni bojí říct-já ne.Nepojedu s andulou na veterinu utratit kvůli finanční stránce věci.Už jsem chtěl dávno zadat dotaz,jak utratit drobotinu humanním zbůsobem?Taky to řeším ránou o zem.Takže díky ev,že jsi se to nebála napsat a držím v tomhle s tebou.Holt i takové situace k životu patří,bohužel.
Já už mám 6 rosel červených okroužkovaných,korely seděli v jedné budce dvě tak dlouho,až osm vajec rozmačkali,kk 6 plných vajec,líhnutí snad na začátku týdne. První andule už vylítavaj,ale z 85ti vajec "jen" 39 mladých. A kouřové měli dvě plné,dvě prázdné,jedno se nevyklubalo,druhé osmý den uhynulo.Ale přemístil jsem včera budku z vnitřku ven a samice se začala ihned zajímat,tak uvidíme
Dobrý večer,mám ve voliéře dvě slepičky a jednoho kohoutka křepelek čínských a dnes jsem pozoroval,jak kohoutek jednu slepičku napadá.Má vršek hlavy doklovaný do krve.Poradíte,co s tím??A ona snáší vajíčka po celé voliéře,mám je odebrat hned nebo je tam nějaký čas nechat.podotýkám,že nemám žádné ambice odchovat mladé.Díky za rady