Dobry den
Prosím chtěla jsem se zeptat mam tři pary kanarku je možne je chovat všecky pohromadě i v době hnízdění, nebo je lepší je dat každy par zvlašt?
Děkuji předem LIBA
dobry den
Prosím omlouvám se že zasahuji do tematu ale měla jsem obdobný problem.Samička bez problemu měla pět vajíček,všecka mládata se vyklubala ale ona je postupně nechala umřít a take bych chtěla vědět co jsem udělala špatně a čeho se vyvyrovat.Děkuji moc.LIBA
Děkuji moc .Samec byl na ni celkem agresivní i před tím ale v budce jsem přece jen našla vajíčko tak jsem myslela že se umoudřil ale dnes jsem ho dala do vedlejší klece tak se budou aspon slyšet a pak jej zkesím vratit.Doufam že to vajíčko snese.děkuji moc a take přeji mnoho zdaru
Dobry den prosím o radu mam par rosely pestre a samička začala snášet vajíčka ale dnes žadne nesnesla protože ji samec pořad odhaní od budky a je dost agresivní,proto jsem jej oddělila .Nevím alejestli je to spravně nebo co dal dělat.Děkuji za odpovědi
Dobry den prosím muj samec Pyrrury ma jinak změněny drapek neboli prst takovy světlejší pujdu sním na veterinu ale chtěla bych vědět co to je a nebo příčinu proč se to stalo.Děkuji moc LIBA