podle hlavy a postavy,ale asi vás zklamu protože máte na 90% dva samce.odkud jste protože pokud by jste jednoho prodával tak bych měl zájem moc se mi líbí
já bych je prostě nechal a nehrabal se do nich.já nechápu takové ty chovatele kteří na minuty počítají snesení vejce a líhnutí.já to prostě nechám dokud samička nesleze sama.ted mám 4 vajíčka.a jak píše kolega tak když máte 5 vajíček tak by neměla být všechna čistá
ne právě že je dobře že jste je střihat nemusel,přerůstání drábků a zobáku je různé ale u drápků si troufám říct že to je slabým průměrem bidel pro papoušky.pták nesmí bidlo obejmout dokola a pak by drápy přerůstat neměly
já chovám v párech,ale moc by se mi líbyl amazonan žlutohlavý velký nebo modročelý do klece jako mazel.jinak jak výše píše neregistrovaný tak se chov provádí po párech
pro Martina:to foto je mladý sameček nejspíš.měli dvě mladé ,protože byly vevnitř tak dostali budku dřív.loni jsem rodiče koupil jako chovný pár od známého takže byly levné a letos se mi krásně osvětčily jsou rok 07 a už sedí letos podruhé,kolik tam má samička vajec nevím protože mladé se ještě hodně plaší jak teprve minulý týden vylétly.chovu zdar a tady je foto druhého mláděte nejspíše 0,1