jak říkají kolegové fotka je z velké dálky ale myslím si že ta mladá přírodní je samec,ta vedle něj samice,ta třetí samec,a ta čtvrtá bych řekl že samice,(ale je to pouze odhad chtělo by to tu lepší fotku.)
pro sejčka:tak to souhlasit nemůžu,protože já měl pár perlových korel obě byly stejné a dali mi 3 mladé,a ve volieře byly sami takže se samice nemohla spářit s jiným samcem
Jak se vám líbyla burza v kolíně?já sem byl upřímě řečeno hodně sklamaný.ptáků pomálu a těšil jsem se jak si koupím přenosku a ten prodejce tam nebyl. Tak snad bude lepší Kladno kam také s kamarádem vyrazíme.
kolik je tak cena já skoro ani nemám představu.já je koupil protože se mi líbyly a byly krásně rbustní.taky sou z 10 metrový voliery.prý je samec štěpák na opalína a tak by s toho měla i vypadnout opalínová straka.kolik se tak pohybují jejich ceny?díky
myslíte si že bych mohl dávat do 5 metrové voliery.mladé papoušky a v této volieře by byli na stálo pár papoušků zpěvavých.myslíte že by si nic nedělali?díky nashle