já jsem měl minulou zimu venku křepelky čínské a nic se jim nestalo ba naopak si myslím že jim to prospělo dal jsem jim tam takové budečky se senem a zakryl je smrkovými větvičkami a v pohodě.stojí 50 kč a víše.chovu zdar
vím že to sem nepatří,ale musím se zastat neregistrovaného s tím že myslivci střílí do všeho tak s tím rozhodně nesouhlasím.já takové myslivce alespon neznám a to co tady píšete je pravda,ale ty co tohle udělali tak to bylo jen z nedbalosti.znám jeden případ kdy se myslivci zastřelili,ale zase jen protože se k sobě moc přiblížily a povídali si a najednou viběhlo prase a ten první jak mířil a točil se za prasetem tak máčkl a svého kamaráda střelil do krku nic pěkného,ale zase to bylo jen z nedbalosti. a když už sem na web s papoušky tohle taháte tak se alespon podepište hrdinové.jinak se omlouvám že sem to sem vnesl
potkani jsou sv....e letos mi roztrhali samce rosely pestré kterému byli 3 roky poprvé letos se tomuto páru vylíhlo mladé a tak sem doufal že příští rok,ale stačil jeden potkan a bylo po všem :-((((( a nyní je mám u druhého komplexu volier.nalíčil jsem truhlík a dal jsem tam velký jed na krysy a uvidím letos jsem už dva zabil a pořád tam sou at mate všichni takovýhdle skušeností co nejméně
stačí mám nyní 3 páry a dva kohouty na víc a mám přes zimu společně slepičky a kohoutky.moc se mi líbí a nejkrásnější je když se malá kuřátka vylíhnou a běhají za slepičkou
hadat se asi budou ale jen ty penanti :-) tak bych mezi ty penanty a ten druhy druh dal dvojite pletivo,ale jak jsem zde nedavno psal známý to měl letostaké tak a vivedly mladé všichni
podle mě je ten šedý samec a to žluté samice,ale u toho šedého mě matou ty občasná pírka na ocase s vlnkováním.al zase má žlutou hlavu tak by to měl být samec
prosím poradte jaká je nejlepší vícedílná přenoska na střední papoušky.já totiž mám přenosek hodně ale jen jednodílné nebo dvoudílné a chci si dělAT tak tři části nad sebou a dvě části vedle sebe a rozměry na jednu část jsem myslel 15x15x40 cm.co myslíte je to dobré?Dyžtak sem prosím vložte nějaké fotky pro inspiraci.díky moc
dobrý den skuste kontaktovat pana Beneše ten by vám mohl poradit,ale myslím si že moc lidí ji nemá a cena bude také asi dost vysoká,ale skuste ho kontaktovat a on vám snad poradí
jo snesou se .známí má volieru 6x3x3 mtry a má tam pár královských,pár červenokřídlých,pár kouřových,pár nádherných,dva páry rosel pestrých,pět párů korel.měl o tom článek v časopisu papoušci.v prvním letošním čísle.jmenuje se Martin N.
ja ted delám dvě nové voliery 3 metry délka 2 metry výška výletu výletu a 1,5 metru délka záletu a 2,2 metru výška záletu.do jedné pudou penanti a do druhé rosely žlutohlavé.už se moc těším a myslím si že by z toho mohli být i pěkné odchovy.co myslíte vy?