- Příspěvek #135898
- Nahlásit
Moc děkujeme! Tohle jsou gesta, která všichni bývalí “faunaci" jistě ocení, že nejsme jen naplavy z jiného webu, ale plnohodnotni členové 🙂
Moc děkujeme! Tohle jsou gesta, která všichni bývalí “faunaci" jistě ocení, že nejsme jen naplavy z jiného webu, ale plnohodnotni členové 🙂
Plaka:Kolikrát jsem si na vás vzpomněla ohledně packy. Takže nakonec operace, co tam měl, co vyšťourali, jestli se můžu optat?
Omluvuji se, dávala jsem pak výsledky jen na fb. Operace byla úspěšná, hezky se z narkozy vzbudil, i výsledky histologie byly pozitivní - jednalo se o reakci na zánět patrně poraněním o něco. Takže žádný nádor :)
Jediné co byl problém, 4 dny po operaci nám praskly stehy, totálně se to rozjelo, tak léčení máme na déle, ale už to vypadá opravdu hezky, jen nevím, jestli je vhodné zveřejňovat fotky.
Pacos je spokojen, je vzorny, můžeme chodit do práce bez obav, že by si tu nohu ukousnul a sežral :)
Hlásím, že my dnes poprvé od operace packy vyrazili společně na procházku. Bylo beztak moc horko, jít někam daleko, tak jsme šli se všemi dokupy. Bylo to prima, už mi chybělo, chodit s oběma kluky dohromady, i když je to větší pohoda, mít jen jednoho tibeta v ruce 😄
O víkendu jsme se zdravou omladinou vyrazili po delsi době na výlet na místní kopečky, je fakt, že tuhle část Beskyd nemáme moc probadanou. Vyjeli jsme vlakem, na 10 km výlet, nic hrozného na začátek, bylo moc prima :)
Sarah01:Včera jsme s Cherry byly na klubovce, poprvé od loňského porodu, získaly jsme v naší třídě V4 ze 30 fen, pro mě úspěch.
Ještě jednou moc gratuluji, i Vašemu odchovu, krásná práce
Napadl mě k vám švýcarsky ovčák, výborný rodinný pes, kamarádka má fenku v podobném režimu, který si představujete a naprosto si navzájem vyhovují 🙂
Megi, zprávu jsem bodlince na fb předala.
Jinak jsem Cstmr z fauny, ani jsem nevěděla, že tady už mám registraci 👍