dobry den. chovam papagajov nadhernych . rozely pesttre a kakarikov rudocelych. postavil som im nove chovatelske zariadenie spolu aj s vytelmi. tento tyzden sa ich tam chystam premiestnit a chcem sa spytatci im tam mam umietnit aj budky nez ich tam dam a zacpat na nich otvor aby nezacali hniezdit ale ci mam dat budky az na jaro . a myslite si ze nieje uz neskoro teraz premiestnovat vtakov do novych volier? dakujem za pomoc
velmi by som chcel poprosit pana MIl@na aby prestal prospievat jeho totalne nezmysly ktore si nekde precital v lacinych knizeckach o andulkach. toto je diskusia na urovni a myslim si ze by to tak malo aj vyzerat a nie aby tu prispieval kazdy kto chova andulky a radil skusenym chovatelom co maju robit. Ked vidim vas prispevok tak ho ani nezitam lebo je totalne mylny
dobry podvecer.chovam rozely kakarikov a papagajov nadhernych. aj napriek tomu ze som od marca krmil pravidelne naklicenym a vajcovou miesankou vtaci mi napriek tomu nezahniezdili su to vtaky ktore su pohlavne vyspele a uz sparene u mna vsak este neodchovali ani minuli rok.pred tromi tyzdnami zacali preperovat a tak sa chcem spytat ci je este sanca ze zahniezdia. naklicene som uz prestal davat odvtedy co zacali preperovat.dakujem
to sa podla seckeho zacinaju uz liahnut. Na mieste kde sa zacne proklubavat sa zacnu tvorit tmavy flek . skus si dat vajicko k uchu ci neucujes nejake jemne praskanie
Zdravim. kakaricka mi zniesla v nedelu vajicko ale to bohuzial rozbila , druhe zniesla v utorok a skoro vobec na nom este nesedi . Len malokedy je v budke . Je to normalne ze nanho este nezasadla a je sanca ze sa z neho vyliahne mlade ked na nom este nesedi , A neviete od kolkeho zacinaju kakarici zasadat napevno na znasku? Dakujem za odpovede
Zdravim. kakaricka mi zniesla v nedelu vajicko ale to bohuzial rozbila , druhe zniesla v utorok a skoro vobec na nom este nesedi . Len malokedy je v budke . Je to normalne ze nanho este nezasadla a je sanca ze sa z neho vyliahne mlade ked na nom este nesedi , A neviete od kolkeho zacinaju kakarici zasadat napevno na znasku? Dakujem za odpovede
Dobry den. chovam rozely pestre, papagajov nadhernych a kakarikov rudocelych. Este mi zatial ani jeden par nezahniezdil . Do budok mi chodia vcetci , poznam to podla rozhrabanych pilin a u rozel je v hniezde aj trochu peria najskor sa samica trochu skube. Vtaky v budkach som poriadne este nevidel na vlastne oci . Krmim od zaciatku maja naklicenymi zrninami a vajcovou miesankou. Pytam sa ci to je normalne ze este nehniezdia aj napriek tomu ze vcetci samci su v toku , krmia samice a kakarikov som videl ako sa paria.Myslite si ze este zahniezdia alebo je tato chovna sezona uz stratena?? Dakujem za seriozne odpovede