Příspěvky uživatele
Kolousek
Jeste máme doma kanárky,ale jsou spolu jen pres den venku na balkone,kdyz jsme v praci. Potom je kazdy oddeleny v jine mistnosti a zaroven maji moznost se opet proletnout.
Předem dekuji za radu.
Asi jsem se spatne vyjadrila.
kdyz jidla mel dostatek v kleci byl na nas mnohem vice agresivnejsi a doslova se rozebihal {v kleci] a naletaval az pak zacal klovat.
Jidlo jsme mu na par dni dali pryc a davame mu pravidlne v intervalech z misticky. Jinak behem dne v kleci ma zeleninu i ovoce a jeste tycinku s vitaminy. Vecer mu davame spise jidlo ktere ma nejradeji {proso,slunecnice] - presto se nas stale boji a otvira zobacek.
Predem dekuji za odpoved.
Bydli s nami jiz od litopadu,ale stale se nas boji. Za to dobu se teprve naucila cekat vzdy rano a vecer {kdyz bereme z balkonu s kleci domu]na bydelku u dvirek,vi dobre ze dostane dobrotky.Uz ani rano nekrici,snazime se vse delat ve stejnou dobu - pomalu si zvyka. Jinak take nam neustale syci, obcas prska a nekdy i klove kolem sebe {doslova agresivni].Nechavame mu otevrena vratka,ze se muze kdykoliv pak proletet,ale zatim bezvyznamu.
Muzete nam nekdo poradit,predem dekuji.
Mám samečka - viz foto.
Ale nedaří se nám ho ochočit,můžete mi poradit? Stála nám křiičí při pohybu kolem klece. Nyní jsme jej naučili,že nesmí křiče když je doma a ví,že mu dáme najíst. Odebrali jsme mu jídlo a dáváme mu jídlo když jsme pryč. Až přijdeme domů vždy mu dáváme z misky.
máme je každé v oddělených klecích,ale přes den,když je pouštíme prolétnout v bytě - ráda bych věděla zda se snesou. Děkuji předem.