Příspěvky uživatele
Luisa
napříč kontinenty"
- do 9. září, 9:00 - 18:00 hodin
- msto konání: Botanická zahrada, Na Slupi 16, Praha 2 (tramvajová zastávka Botanická zahrada, linky: 3, 4, 16, 18, 24)
- k vidění jsou i vodní ptáci, bažanti a sovy.
- ukázka ručního dokrmování
Na výstavě je možnost i nákupu některých druhů papoušků, krmiva, hraček atd. atd.
A z hraček, chce vždycky to co vidí u ostatních, nebo něco hodně malého jako řetízky, náušnice, nebo nějaké malé pískátko jako pro psi ale menší, aby vydávalo zvuk když do něj klovne, nebo ho shodí ze stolu...
Ja mam korelu a kdyz treba prijdu nekdy pozde domu, tak je smutna a nemluvi se mnou... Nechavat ji proto samotnou treba cely vikend mi neprislo na mysl. Jeli jsme spolu asi tri hodiny vlakem na chatu a po peti dnech autem z chaty domu a musim priznat ze nebyl problem. Zpocatku byla sice ve vlaku trochu nervozni, ale rychle ji to preslo a normalka si se mnou povidala a cistila si peri atd atd... a v aute uz vubec nebyl problem.
Ale nemyslim ze je to u vsech papousku stejne..
Spis nez starost s cestou bych si dela starost kde bude u rodicu bydlet a jestli se bude moct proletet pokud je na to zvykla.. Pro me bylo nemyslitelne prevezt korelku v tak velke kleci jak je zvykla, cestovala proto v mensi a na chate uz mela prichystanou volieru od rodicu, kteri tam jeli tyden predemnou..
Urcite bych to aspon jednou zkusila, vzit ji s sebou a pak se rozhodla...
A proč jsem se ptala... ne že by vám po tom něco bylo, ale budiž. Začíná léto, potřebuji větrat a čeká mě dovolená, papoušek není zvyklý být zavřený v kleci, navíc chce být stále tam, kde jsem já a i když spíš leze a chodí než létá, mám přirozenou obavu, aby neulétl.
Nápad zastřihnout křídla není z mojí hlavy, někdo mi to poradil. Chtěla jsem znát další názory. Za ty vám děkuji. Ty ostatní kecy si strčte někam..
Buď si ji prostě můžeš přinéat domů až tam nebudou a třeba říct, že ji jen někomu hlídáš, nebo že přilítla oknem a hledáš mjitele... až si ji zamilujou budeš si jí smět nechat...
Jestli jim nechcš lhát sežeň si maximum informací, vysvětli jim jak moc ji chceš a jak je to nenáročný a dohodni si, že ji budeš mít jen na zkoušku... " až si ji zamilujou budeš si jí smět nechat... "
2.) Nemůže mu to nějak uškodit?