Ty už musí být taky veliký nebo šly do světa?
Příspěvky uživatele
baxi
Ty už musí být taky veliký nebo šly do světa?
Osvědčené jsou např. K-9,tam je doporučená denní dávka 100-200g na 10 kg váhy štěněte.
Vždycky se vám vyplatí kupovat po velkých pytlech,kde je nad 10 kg krmiva než 1 kg sáčky ty vás nakonec vyjdou moc draho.
A velké balení máte vždy s návodem.
do vyfouklého vejce nasypte pepř a slepici to vyléčí natolik,že nebude žrát týden nic.Takto jsme to řešili i ze psem.
To je vlastní zkušenost.
na Vysočině je největší výstava drůbeže v Bohdalově,ale je až v říjnu.
Ještě se můžete podívat na nějaký inzerat zde nebo na
http://www.ifauna.cz/rubriky/inzerce/vlozit1.php?r=16
Je vidět jak jsou spokojený .To musel být pro ně zážitek.
A teď jen můžu čekat jak se budou klubat.
Pro Honzu,sto pětadvacet vajec?co s tím budeš dělat až se všechno vyklube?
Ale mě už kachna sedí,dala jsem jí 22 vajec a těch prvních 6 jsem vyhodila.Ty by byly starý a takový množství by nezasedla.
Mě kačena pořád nesedí a jen snáší .
Z prvních vajec asi už nic nebude,nevím co je tak zblblá,asi jste ju tady moc přechválili,že jste řekli ,že je lepší jak deset líhní.
No snad se taky dočkám.
http://www.klubvodnidrubeze.estranky.cz/clanky/plemena-hus
Měl by tam být stručný popis.
Myslím,že husa podkladky nepotřebuje,já je nedávám ani slepicím a snáší.
A proti vráně bych se bránila tak že snesené vejce bych huse odebírala a uskladňovala v chladnu asi 12 stupňů a vlhkost 60% ne déle než 14 dnu .
Nejsem si stoprocentně jista,ale tahle husa nesedí,myslím si že budete potřebovat líheň takže pokud jim jedno hnízdo vyhovuje a stihnou se vystřídat tak je nechte na jednom,drůbež jak si oblíbí jedno místo těžko je přestěhujete a můžou vám začít zanášet.
Jen jí nedávejte mnoho vajec,potom by se vám mohlo stát že všechny nezasedne a zastudí je.
Kachních vajec zasedne asi 22 a husích jí dejte jen tak 10-12 ks.
Jen jí nedávejte mnoho vajec,potom by se vám mohlo stát že všechny nezasedne a zastudí je.
Kachních vajec zasedne asi 22 a husích jí dejte jen tak 10-12 ks.
Druhá už snáší taky,ta má naneseno 9 vajec
Asi ty vejce budu muset zasednout sama!!!
Kachna pižmová vám bude sedět na vejcích pokud by to bylo obraceně,těžko křížené kachny na hnízdě udržíte.
Já jsem to zkusila a seděly nanejvejš týden .Dneska jsem se vrátila zpět k pižmovým.
U takto křížených je větší váhový rozdíl jak píše p.Martina.