Teď je nechte doma. Ven až z jara..cca přelom březen,duben podle teplot. Pak už můžou být venku celoročně. A ani mrazy -25 C jim neuškodí.
Příspěvky uživatele
biker70
Tak to bych asi měnil.....u mě musím samici odsrčit,abych se mohl podívat-kroužkovat mladé....
První číslo je samec ,druhé samice Takže 1,0 je jeden samec a žádná samice. 1,1 je samec,samice. 6,2 je šest samců a dvě samice A tak pořád dokola. Ještě se udává třetí číslo a to jsou mladí bez určení pohlaví. Např. 2,1,5 Dva samci,jedna samice a pět mladých bez určení pohlaví. DNA je metoda vyšetření pohlaví z krve,takže by pohlaví mělo být jisté....Ale už i tyto dokumenty z laboratoří podvodníci falšují...... Takže nejdřív se ptejte co je to za pohlaví,než řeknete co potřebujete..... Snad jsem to napsal dobře a srozumitelně... Jinak v historii se to už probíralo,tak i hledejte.... Biker70
Další...
Další...
Sobotní akce u nás v kulturáku 🙂
val:Kedze zijeme na Slovensku, tak mame domorodca
To teda jo 🙂 Vůbec mi nedošlo,že čtu slovenčinu..... holt jsem ještě čechoslovák a je mi to jedno. Na rozdíl od většiny mladých,kteří potřebují překladatele😉
val:ma tam este SK, a DNA testy nema. Dakujem!
Tak to bude papoušek ze země SK a to je Slovensko 🙂 Máte cizince😉
Zdravím. Uvidíte,jaké teploty to hodí. Bál bych se poledních teplot jak píšete +25 a v noci to klidně může být i k 0 nebo možná i pod...... To je velký skok. Když to udržíte ve dne kolem 20-22 a v noci tak do 5-10 + C ,tak by to myslím šlo. To je běžný výkyv teplot i v létě. Nemáte možnost třeba oknem pouštět teplo do toho "zaskleného" balkonu ? Biker70
Na tom balkoně bude volně ?? Chápu dobře ? Pokud by byl zavřený,tak není důvod ho stěhovat ven. Pokud ano,tak bidla na protilehlé strany. Budka není třeba-horáci zalézají pouze v době hnízdění. A jak na balkoně kolísá teplota ? Počítám,že pokud se do něj opře slunce,tak musi jít dost nahoru a v noci naopak zase zima. Velké rozdíly asi nebudou úplně OK. Navíc pokud je momentálně v teple v obýváku a dáte ho najednou do mrazu-nevím ,nevím. Netuším,ale jak teplo na balkoně je. Proměřte-promyslete. Biker70
Pěkně napsáno. Za mě souhlas 🙂🙂 http://fogl-king-biker70.webnode.cz/pyrury-mazlici-na-prodej/
cone:Odpověď na příspěvek uživatele biker70 z 27.01.2014, 06:23:45
raven_kix:Odpověď na příspěvek uživetele biker70 z 25.01.2014, 11:20:32
Posun na poslední stranu hned na začátku je super :-) Jen ještě ten vyhledavač na inzerci,kdyby byl......... Jinak za mě celkově už dobrý. Začátek byl těžký ,přece jen "zvyk je železná košile" :-) Biker70
Včerejší úspěšná akce 🙂
Zdravím. Mám dotaz na chat. Před chvílí jsem se ta jen tak ze zvědavosti co je nového přihlásil a narazil jsem tam na včerejší "povídání" neměl by se to samo smazat ? Biker70
Jak se Vám líbí nový vzhled ? Za mě tedy velké mínus. Přijde mi to tu i nepřehledné☹️ Biker70