Dobrý den,včera jsem jel na burzu do Hodonína a zajímal jsem se o patagonce. Bylo jich tam dost ale problém je že většina chovatelu prodává tyto papoušky bez testu. Achci se zeptat jestli je to normální nebo u těchto" levnějších"papoušků kupovat na slepo?
já si užívám již týden! uletěl mě pap. královský a celkm marná snaha ho dostat nazpět je stále kolem domu ale chytnout ho je mazec celkem ani nedoufám ale ale ale :)
Dobrý večer máte někdo zkušenosti s tímto papouškem? na foru jsem nenašel nic a shodou okolností se my dostal dnes do rukou tak jsem se chtěl dovědět něco víc děkuju za odpovědi
dobrý den chtěl jsem se jenom zeptat jakou podlaho považujete do voliéry za vhodnou já si udělal podlahu z epoxidové plyskyřice a celkem jsem znejistěl jestli jsem neudělal blbost
Dobrý den tak jsem se dnes podíval do budky a jsou tam tři vejce jenomže samice sedí na jedné straně klece a samec na druhé a ještěě má něco s nohou ale asi to má od včerejška bohužel to nemužu říct jistě (ve dvě ráno jsem totiž odjel a vrátiljsem se ted) ale asi mu to opuchlo a už netuším co jsi mám počat za dest let co mám papoušky se mě nic podobného nestalo.Nic snad nepřeháním vše dostávají tak akorát
Dobrý den prosím o pomoc do dnešního dne mám ve voliéře párek pennantu vše šlo celkem hladce párek se k sobě měl krmili se dokonce samička snesla dvě vejce jenomže podle mě ( je to muj názor) se jí nechtělo moc do budky. a samcovi se to nezdálo tak ji tam zacal naháněta dnes odpoledne si ji NApadl naprosto brutálně tolik krve a peří jsem snad ještě nezažil.a netuším co mám dělat jestli je dát od sebe ale co s vajíčkama?a ted je vše zas vše v pohodě nebo klid před další bouří? dik za odpovědi