https://www.horsecare.cz/vitaminy-pro-psy/canvit-chondro/ Tady mrkněte na ceny, zrovna včera jsem to hledala, taky zvažuju koupi. Zatím jsem ale slyšela samou chválu, nejen na internetu, ale také od známých.
Příspěvky uživatele
Lenule
Dobrý den:) Taky se přikláním ke značce Brit. Asi záleží, kolik můžete do granulek investovat, ale vybírala bych mezi zmiňovanými Brit Premium by Nature nebo potom Brit Care - ten dáváme u nás. :)
Osobně mám super zkušenost s Brit Care, dávala jsem je mazlíkům pěknou řádku let a nikdy nebyl problém. Teď jsem každopádně narazila na nový Carnilove Fresh (myslim, že od stejné firmy) a dost se mi to složení zalíbilo, tak jsem se rozhodla zaexperimentovat, do granulí zainvestovat a dopřát tý naší smečce něco novýho. Předevčírem jsem je objednala, tak jsem zvědavá :)
Naty1:Lenule:Petr220:Dobrý den,
může někdo doporučit fakt dobrý granule pro psa? Již dlouho koukám po netu, přečetl nespočet článků a nějak né né vybrat pro našeho labradora. Chceme opravdu kvalitní, které nejsou jen reklama, a aby obsahovaly dost procent masa. Děkuji za rady.
Za sebe můžu doporučit granule Brit Care. Jsou to superpremiovky bez obilovin :) Zkoušeli jsme různé varianty a všechny chutnaly (nejvíc asi jehněčí s rýží).. krmíme stejnou značkou i kocoura a taky bez problému.
Dobrý den,
s granulkami, které uvádíte, zkušenost nemám, doma totiž od koťátka krmíme Brit Carem. Je to superpremiovka, vyzkoušeli jsme už různé varianty a chlupáč se po nich vždycky mohl utlouct. Je po kastraci a má citlivější zažívání, takže se snažíme vybírat opravdu něco kvalitnějšího, což BC splňuje. :)
Pokud máte pejska s citlivým trávením, zkuste vybrat takové granulky, které jsou těmto problémům uzpůsobeny - například Brit Care Sensitiv (mají bezoblinou receptruru a jsou vhodné pro psíky s intolerancí a špatným trávením.) :)
Jana:Dobry den,mam rocni kocku,je takova drobna skoro vubec nechce jist,poji trosku syroveho nebo vareneho mas,kupujeme kapsicky a pastiky a vzdycky trochu poju a pak nic.Ma byt pro venek,ale porad se zdrzuje doma a nekde spi,ale neni zalezla,je poad nekde s nami,a hrava je taky,tak co s tim??
Máme taky vybíravou micinu. Navíc chodí ven, kde loví a obchází sousedy, kteří jí taky asi občas něco dají... Takže doma toho moc nesní. Krmíme od kotěte Brit Care a teď zkoušíme Brit Care Cat Cocco I'm Gourmand, což je zaměřený na vybíravý kočky. Je v tom šanta kočičí, losos a kachna.. I když i tak těch granulí moc nesní, tak jí rozhodně zajímají víc, než jakékoliv jiné. Kapsičky kupujeme Brit Premium - teď mají nějaké nové a ty mu fakt jedou. Ale nejvíc z nich má rád tu šťávičku :D
Petr220:Dobrý den,
může někdo doporučit fakt dobrý granule pro psa? Již dlouho koukám po netu, přečetl nespočet článků a nějak né né vybrat pro našeho labradora. Chceme opravdu kvalitní, které nejsou jen reklama, a aby obsahovaly dost procent masa. Děkuji za rady.
Jestli chcete vysoký obsah masa, tak vyzkoušejte Carnilove. To je holistické krmivo od výrobce, který dělá i Brit Care. Neobsahuje žádné brambory, pšenici atd.. je tam maso, lesní ovoce, bylinky..
Anička:Ahoj, čím krmíte kastrovanou kočku? Já jsem před kastrací dávala koččce Purinu, ale po zákroku mi nechce nic žrát jen taštičky a ty dávám od Felixe.
My jsme začali kocourovi po kastraci dávat Brit Care pro kastrované kočky.. on celkově není moc granulový jedlík, ale za den si občas pochroupe.. jinak dostává kapsičky a ty kupujeme Brit Premium ve větším balení po 12 ks. Mají i varianty pro kastráty, ale já mu kupuju i ty normální.. Teď mají dokonce nové, takže výběr je fakt velký.. I když teda kapsičky miluje bez rozdílu příchutě :D