Příspěvky uživatele
Milfis
Moji kakarici se páří také přede mnou, naprosto bez zábran, zkoušel jsem se i "nalepit" na pletivo jestli jim to bude vadit a vůbec nic.. Jako bych tam nebyl, já je vůbec nezájímám.. Trvá to vždy od 1 minuty délé.. Mám fotky i nějaké video.. Že se jim to napoprvé nepovede, tak to se nic neděje, hlavní je podle mě že se o to vůbec pokoušejí je to známka že se mají dobře a harmonizují.. Určitě se nakonec povede a bude vše ok..
Já si nebyl jist jeslti jsou vajíčka oplozna tak sem si jedno vzal a dal ho pod žárovku asi na 4 dny a poté jsem viděl že je oplozené, krásně byly vidět žilky.. Zkuste pokud budou mít vejce.. Potom si můžete být jist jak to s nimi je.. ;)
Sejček: Jak se tam chceš dostat ve čtvrtek??
Asi před 6 až 7 lety jsem si pořídil první bílou andulku, samici. Chtěl sem ještě jednu, tak přes zákas mamky sem si tajně koupil ještě jednu, doufal jsem že samce. Po pár měsících soužití mi samice zemřela a zůstal jen ten jeden "andulák" (teď už vím že je to holka). Tu jsem samotnou choval asi 5 let a pak sem se rozhodl že začnu s chovem, tak sem koupil další andulku, ale měl sem dvě samičky, dokoupil sem tedy dva samce. A letos v červnu sem si pořídil kakariki.. Příští rok se mi snad povedou i první odchovy a budu si moc připadat opravdu jako chovatel papoušků.. =) Tak asi tak
Vím že sem tento příspěvek nepatří tak až si ho Honza přečte tak ho třeba smažte.. ;)