Díky za radu, taky je odtud beru a zatim jsem nad míru spokojená. Ještě jsem přemýšela nad Ironpet co myslíte?
Příspěvky uživatele
annatar
Souhlasím, určitě přírodní jsou nejlepší, a dubové větvě vydrží. Hlavně je bude potřeba zatěžkat jak píšou ostatní.
Zdravím, tak co sem našla by to mohlo být něco jako australská kelpie nebo řecký honič, případně nějaký kříženec. Jak je vysoký?
Pěkný den přeju, krmí někdo granulemi Amanova (nebo Optimanova)? Ráda si počtu zkušenosti s těmito granulemi. Jestli vyhovují a jestli ne a pokud ne, tak co nevyhovovalo. Prosím zmiňte i rasu psa :) díky dík
Mám zkušenosti, nehodí se v žádném případě pro všecka plemena protože chlupy spíše přeřezává. takže bacha, radši se informovat u chovatele případně na fb jsou skupiny přímo pro majitele jednotlivých plemen...
Zdraívm, starý příspěvek, ale přesto se ozvu. Semtam přidávám kozervu Amanova, mají hodně druhů tak si najděte tu která vám bude nejvíc vyhovovat ;) beru to když objednávám granule známým z eshopu.
Aha, rozumím, mě zmátlo to sloo "osmažit"
Díky moc za odpovědi, hlavně za ten seznam projevů @Naty1, nakonec to vypadá že má alergii na lepek, což mě nepřekvapuje, kdoví čím se živil dokud se nedostal ke známé...
Zdravím, pokud někdo zrovna hledá jaký olej pro psa, tak se vykašlete na lososáky, jsou to všechno šunty vymačkané z lososů chovaných ve stojaté špinavé vodě. radši sáhněte po pupalkovém nebo lněném oleji, prodávají se i v tobolkách
Zdravím,
moje známá teď řeší problémy se svým křížencem a na netu se dočetla, že ty problémy můžou být z alergie na něco v granulích...
Chtěla bych se zeptat někoho, kdo vážně zažil alergii na krmivo u svého psa - jak se projevovala?
Předem děkuju
my taky kupovali obojky, ale pozor na ně, musí se dotýkat kůže, jinak mají menší účinnost. pro dlouhosrsté psy nic moc, protože s e pod nimi kazí chlupy (nevím jak to lépe říct, ale náš briard měl pod obojkem krátké krepaté chlupy a kolem normální.) takže teď máme pipety. (postříkat briarda rozprašovačem je na odpadnutí ruky, ale pro menší plemena proč ne)
Osmažené kuřecí kousky na vodě? není lepší to vařit? Barfisti, pomoc, tohle mě úplně zmátlo