Já mám sílu 1,2 a bohatě stačí.To že se píše že jsou letci ani nemohu moc potvrdit voliéru mám pro pár 2-2-1.5 d.v.š a ptáci hlavně tedy spíš šplhají po pletivu než nějak intenzivně létali,ale třeba to jsou jen ti moji.
Ahoj všichni po pravdě řečeno nechápu proč se daty furt o něčem dohadujete?Hlavně tedy Hicks a Cone teď do toho spadl i Mirek.Dlouho se tu neobjevilo téma na ke kterému by se dalo reagovat a né vstupovat mezi hádku dvou nebo více lidí.Dlouho jsem si myslel že fórum tady má sloužit jako rady pro lidi kteří si nevědí rady a měl jsem radost že se to zde vyvijí lépe než na ifauně dokonce už jsem jednou hodnotil toto forum jako lepší,ale to bylo právě v moment než se zde začal Ondra a Cone neustále hádat.Dlouhou dobu to vypadolo že tito přispěvatelé hodně oživí diskuzi ale to bylo v době kdy se mezi sebou uještě nepřeli.Zvažte své přístupy ařešte spory raději přez osobní meil než tady hodně lidí to odradí a to je škoda.Jinak si všech tady vážím a myslím že rady které zde podavájí jsou plnohodnotné.Děkuji chovu zdar Michal
Pro Zdeňka ten pár máš určen podle DNA nebo endoskopii?Taky jsem koupil pár samec o třetinu větší než samice tak jsem to pokládal za hotové,krmili se,chodili do budky a ejhle byli to dva samci:-(