Aktuálně: 3 718 inzerátů210 590 diskuzních příspěvků18 255 uživatelů

Příspěvky uživatele

tetrivek

tetrivek
tetrivek 30.08.2023, 17:13:22 xxx.xxx.82.8
Odpověď na příspěvek uživatele Richard z 30.08.2023, 17:10:00

Děkuji nakonec jsem koupila na bitiba. cz, mají nerezové misky. Které mají zespodu gumu a nekloužou i pro velké psy. Měli by být pevné, uvidím až přijdou. Děkuji 

tetrivek
tetrivek 29.08.2023, 19:29:08 xxx.xxx.82.8
acher:

Tak to tu budeme mít kámošku.Mám čuvače od roku1974.🙂

Rádi se přidáme do party 🙂 Rodičům jsem pořídila prvního čuvače v roce 2011. Po dlouhé historii pouze NO, kdy se s ním děda seznámil na vojně, byl u psovodů. A od té doby už jen čuvač. Teď už jen mamka má psa říkám skoro čuvače je bez PP. A mého tchána provázeli čuvači od dětství. Jen v dospělosti měl pár pauz a jako myslivec měl jen lovecké psy. Teď bydlíme s tchánem lovecké máme tři. Velkého munsterlandského ohaře, jezevčici a zachráněnou německou krátkosrstou ohařku,která je šťastná že je u nás. A myslím že k původní majitelce by už nechtěla. Všichni tři za vraty  zaštěkají, ale k ovečkám a slepicím musí chodit jen pod dohledem. Čuvačka bude hlídat, a hlavně dohlížet nad zvířectvem. Samozřejmě to bude parťák na procházky a veliký mazel. Protože všechny čuvače co jsme kdy měli byli mazlíci. 

Obrázek
tetrivek
tetrivek 29.08.2023, 08:17:05 xxx.xxx.82.8
Doron:

Miluju čuvače ! Měla jsem jako dítě čuvačí kámošku v Jizerských horách, ona si mě dobře pamatovala, i když jsem jezdila jen na prázdniny.

Je nezapomenutelná ❤️.

U nás v rodině je čuvač srdeční záležitost. Letos nám umřela dvanáctiletá fenka. A bylo to pro nás hrozné. Vůbec jsme to nečekali. Do poslední chvíle byla veselá, chodila se koupat s ostatními psy k rybníku. A najednou jsme jí našli ráno mrtvou. 

Zase si říkám snad neměla bolesti, nemuseli jsme jí vozit na veterinu. Ale bylo to nečekané. 

Vzpomínám na ní každý den, a pořád ji hledám, horší je že opravdu chybí i naším dvěma pejskům. Jezevčice ji milovala od mala. Vždy se zachumlala do bílého kožichu, nebo si spolu hráli. 

Tak jsme rozhodli že bez čuvačky by to doma nebylo to pravé.