Aktuálně: 3 523 inzerátů216 845 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

tetrivek

tetrivek
tetrivek 09.12.2024, 06:01:14 xxx.xxx.113.144

Teď ráno vstávám a hledám Áju, promnu oči a podívám se pořádně. Ona se přikryla že nebyla vidět. 🤫😄

Obrázek
tetrivek
tetrivek 06.12.2024, 22:40:04 xxx.xxx.113.144

Samozřejmě každé Vánoce dostanou spoustu dobrot navíc. I když někdy si říkám že mají Vánoce každou chvíli, s těmi dobrotami. Hlavně jezevčice ta je od podzimu do jara doma. Má několik pelíšků, ale gauč to jistí. Ta dostává každý rok pod stromeček zabalené psí hračky. Už před třemi lety když jsme si ji přivezli domů, před Vánoci tak měla pod stromkem hračky. A bylo to kouzelné syn ještě tenkrát věřil na Ježíška a ta jeho radost když mi povídá,, jak to, že Ježíšek ví že máme Áju a dal jí dárky".

Nikdy jsem nepřišla na to, že ona přesně pozná co je pro ni. Radostně to popadne lítá po obýváku a pěkně si to i rozbalí. Na to se těším každý rok. 

tetrivek
tetrivek 05.12.2024, 18:12:19 xxx.xxx.113.144

Dostali maso jako šelmy a bílá se jako vždy sprasila. Předevčírem se válela v ještě ne úplně zatvrdlém betonu. Ještě že má tu srst samočistící. 

tetrivek
tetrivek 29.11.2024, 23:12:03 xxx:xxx.2a07:c739

Já to chápu lidský maso, hned vím že to je maso pro lidskou spotřebu. Jednou jsem jedné známé vyprávěla, že máme psí mrazák. Ona se na mě podívá a povídá to v tom mrazáku máš jako psy…… Ne Ne, začačala jsem se smát, tam je maso pro psy. (to že je tam mražená celá divoká kachna, bažant a králík na výcvik, jsem radši pomlčela) 

tetrivek
tetrivek 22.11.2024, 09:33:04 xxx:xxx.feae:88c6

Jedni sousedi si pořídili štěňátko, kříženec. V té době měli syna dvouletého. Když pes vyrostl, měli s ním hodně problémů. Podle mě kříženec čoko labrador s nějakým bul plemenem. Jednou jim kluka i ošklivě pokousal. Taky jsem ho jednou vypouštěla od nás ze zahrady. Normálně otevřené vrata a povídám,, mazej domů. ". Ty jo takovou reakci jsem nečekala se to naježilo a šlo to do útoku. Tak ho mají doma na gauči a pouští na venčení na zahradu, na procházku ho neberou. Na procházky si pořídili novofundlaňďáka, ten je v pohodě. 

Prostě to nepochopím, v dnešní době. Oba psy mají bez PP, aby ušetřili. Ale takovýho skorobula bych tedy doma nechtěla. On dost ošklivě skáče na plot a nejraději by zabil vše co jde okolo. Čekám kdy to přeskočí mají nízký starý plot, tak metr dvacet vysoký……. 

tetrivek
tetrivek 26.10.2024, 22:49:18 xxx.xxx.113.144

Máme devítiletého kastrovaného ohaře. A je to pan pes. Měl jednu kulku v třísle. Od mládí ho fenky zajímali a hodně. Náš děda doma prohlásil,, po kom je ten pes takový mr…. d…A v šesti letech šel pod kudlu, a je pořád stejný, fenky miluje a ke psům se chová jako pes. 

Obrázek Obrázek
tetrivek
tetrivek 19.10.2024, 20:16:50 xxx.xxx.113.144

Dneska v lese, zase houby a trochu ze dvora krocani neměli na focení náladu. 🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
tetrivek
tetrivek 19.10.2024, 15:31:01 xxx.xxx.113.144
Vahine:

Nádhera, krásnej pes a vydařené foto, jako od profíka! ❤️ 

Děkuji focení mi moc nejde, ale hlavně madam nerada pózuje nebaví jí to. Naneštěstí byla kousek od nás paní na houbách, tak musela dávat pozor. 

tetrivek
tetrivek 08.10.2024, 16:30:26 xxx.xxx.113.144
LK:

Zadanie jednoznačne spĺňajú: https://petwalk.at/

Ale tá ich cena 😲 jasné, neni sú na jeden rok, plne prispôsobia požiadavkám, ale aj tak stále rozmýšľame, či niečo podobné by sme nevedeli zbúchať aj sami - nepotrebujeme toľko funkcií, appka je zbytočná atď….ale kým bude barák upravený podľa predstáv, tak máme ešte chvíľu čas na rozmýšľanie. 

Vypadají luxusně, ale ta cena. Jde mi o to že fenka je s námi doma, když potřebuje ven tak si štěkne. Ale díky dvířkům by byla samostatná. 

Koukala jsem i na levnější a obyčejná, ale bojím se aby nás doma nenavštívili myši a jiná havěť. 🤔

tetrivek
tetrivek 07.10.2024, 13:00:20 xxx.xxx.169.144

Zdravím, ráda bych Vás poprosila o zkušenosti. Dveře by měly být bytelnější, aby srkz ně nefoukalo. A přemýšlím, že by bylo skvělé kdyby pustili domů jen naší jezevčici. 

Nebudou instalovány do dveří, ale v chodbě ve zdi. Aby nemusela po schodech a vyšla rovnou na zahradu. Děkuji 

Obrázek
tetrivek
tetrivek 18.09.2024, 15:08:03 xxx:xxx.fe9d:fc5c

Jistě máte oproti mě vysoké vzdělání, vysoký pracovní post. Jistě jste toho v životě hodně dokázala. Určitě Vám nešahám ani po kotníky. 

Vy jste určitě ten nejlepší chovatel, jistě tady široko daleko. 

tetrivek
tetrivek 18.09.2024, 14:46:27 xxx.xxx.150.123

Ohňostroj taky dělá hluk a dost nepříjemný, jistě jste ten typ člověka, který si od narození myslí že je nejlepší a má ve všem pravdu. Od takových lidí raději dál 

tetrivek
tetrivek 18.09.2024, 14:29:10 xxx:xxx.fe9d:fc5c

To je člověk, který rád ostatní napadá. Už jsem si o ní obrázek udělala, když ráda mlátí na Sivestra u svého zvířectva petardy. A pak se chlubí jak se o své svěřence špičkově postará. 🤮🤮🤮

tetrivek
tetrivek 17.09.2024, 20:54:43 xxx:xxx.6b98:9122

Je to stejné jako když máte jednoho psa. Naštěstí už v dětství jsme měli dva a teď čtyři. Ty blbiny co vymyslí, jak se škádlí, pohrajou si. Někdy se oženou. Třeba když dostanou velké syrové kosti jezevčice ač nejmenší si vždy zabere největší a nikdo z těch větších si nedovolí se na její kost jen podívat. Tak jsem pochopila že jeden je málo, čtyři už je někdy dost. Jak člověk stárne říkáme si budou stačit dva, časem. Ale osud je osud. 

Hodně teď přemýšlím že bych klidně ráda pomohla nějakěmu z útulku. Teda doufám že až za hodně dlouho budeme mít jen ty dva. A budeme si říkat to je doma divný. Máme málo psů. 🤔

tetrivek
tetrivek 15.09.2024, 13:56:15 xxx.xxx.113.193

Náhodou někdy to psí a kočičí kamarádství je radost pozorovat. Mamka má čuvače a kocoura. Kocour připraven vystartovat za smrkem, jako ze zálohy skočí na psa. A pes si lehne na záda a dovádí spolu. Dokonce když je venku tahle tak kocour spí psovi na zádech. 

Taky jsem toho chtěla docílit u čuvačky, ale nezvládla jsem to. Protože má učitele dva ohaře a vraždící jezevčici. Tak by kočku prohnala, doufám že nezakousla. Škoda