Dopbrý večer.Prosím o nějakou radu ohledně škubání peří mladým rodičemi.Vytamíny,3 druhy prosa,slunečnice žíhaná,oves,mrkev,jablko denně.děkuji za odpověd.
Dobrý večer.Dnes jsem načapal samici jak požírá svůj trus.Přitom potravu mají pestrou mrkev,jabko,tak2krát týdně vlašský ořech,papriku,piškoty,sépiovka a větve na okus samozřejmností.Žádný jiný papoušek mi to nedělá.Neví někdo co by jí mohlo scházet.Děkuji za rady.
Dobrý den.Nejdříve jsem zjistil,že samice koreli škube mladým peří hlavně na hlavě.Tento pár mám 4. roky a nikdy se nic podobného nedělo.Dnes při kontole budky Rozel pestrých jsem se zhrozil všechna mláďata záda a břicha oškubaný.U jiných párů je všechno v pořádku.Neví někdo z jakého důvodu se toto děje.Stravu mají pestrou,míchanice kupovaná.Děkuji za jakoukoli radu.
Dobrý den.Prosím o radu jak zlikvidovat hnědé až černé skvrny na stěnách plastových nádob z kterých moji papoušci pijí.Děkuji za odpovědˇ.S pozdravem Petr
Dobrý den.Ještě jednou se vrátim ktomuto tématu.Podle knihy Australští papoušci od pana Vašíčka je latinské označení PLATYCERCUS EXIMIUS CECILAE MATHEWS.Navštívil mně jeden chovatel,který před více lety je choval ale z důvodu stěhování je musel prodat a když se knim chtěl po letech vrátit tak už je nikde nesehnal.Spozdravem Peca Petr