já se nerozčiluji věřte mi tohle mě nerozčílí. Pro pana jiřik--já i bez těchto a předešlích rad bych o samotě papouška a malé dítě nenechala, ale to vyplívá z předešlích příspěvků. Stačí si je přečíst. A pro pani p--asi je to o názoru a zkušenosti. Děkuji za příspěvky.
no nestačím se divit co se tady člověk dozví. Nevím ale zajímalo by mě jestli máte děti podle mého ne. Víc než o papouška se budu bát o své děti a proto je nenechám o samotě. Své dítě znám a vím že se mu nehoupe cosi nad hlavou .... tím myslím svatozář ale zvířátkům by nikdy neublížila nevím jak u vás ale u nás si zvířat vážíme a netrápíme je k tomu je moje dítě taky řádně vedeno a druhé mé dítě je ještě kojenec, takže nevím ale určitě by od něho nemělo hrozit žádné nebezpečí,!?! O knize Proč můj papoušek jsem neslyšela ale děkuji moc za typ hned si jí objednám mám stále pocit že mohu vědět víc. děkuji
Ahoj opravdu úžasná příhoda tak to abych neotálela s kupem co?? jinak vím že asi není dobré nechávat o samotě dítě a Žaka raději. Ještě by mě tedy zajímalo jestli by byl problém že jsem teď na mateřské. Myslím tím to že bych trávila s Žakem více času a byla více doma nebo spíš dřív než z práce. Vím že když si zvyknou tak je pak problém je naučit jinak a četla jsem že by mohl i určitým způsobem trpět. Tak nevím jestli nepočkat i když se mi moc nechce!?!
Ahoj, moc děkuji za odpovědi. Proč žako?? už po něm toužím strašně dlouho a myslím si že jsou to úžasná zvířata, jsou inteligentní a kamarádský si myslím tak proto. Samozřejmě bych nerada aby mi žako přerostl přes hlavu co se týče dětí. Četla jsem že se stává že i dítě může napadnout nevím co je na tom pravdy ale každopádně bych tomu ráda předešla. Myslíte že samička může být tedy klidnější a přítulnější nebo je to jedno a opravdu je každá pták jiný bez ohledu na pohlaví??
ahoj chtěla jsem se zeptat jestli tu je někdo kdo má zkušenost s chovem žaků?? zajímá mě spojení žako a děti jak je to v reálu jestli je žako schopný přijmout děti samozřejmě od mláděte??
díky Petra