je to tak jak to píšete viděl jsem kakadui v kleci kde bylo králíkařské pletivo a ptáci s tím nic neudělali a pak jsem viděl kakadui jednalo se v obou případech o molunské a ty byli ve voliéře se sílou pletiva 2,0a ty se asi nudily a pletivo v místě svaření ničily
pro hanu mám zd wyandotky žíhané tmavě vlnité a zlaté černě lemované a jde to právě jak u kterých nejvíce mi nesou zlaté potom žíhané a vlnité moc nenanesou ale snesou cca 100vajec ročně
on nechtěl aby sedli měl je odstavené ve voliéře a oni mu sedli na zemi v rohu teď jsem dědovi domluvil pár kakariků žlutočelých a chci ho dostat znovu k ptactvu
co se velikosti týče se můžete přesvědčit když ptáky ručně dokrmijete nobo e necháte pod rodiči protože když je ručně dokrmíte dostane každé mládě stejně zatím co když je pod rodiči tak každé nedostane stejně a nejvíc sežerou ty prvně vylíhlý protože jsou nejdravější
já bych počkal co samec vyvede a pak bych koupil novou samici protože je možné že samec něco vysedí ty mu tam dáš novou samici a ta mláďata okamžitě zabije