mám doma 3 páry mnichů a mám jenom dřevěné voliéry pokud mají dostatek dřeva na okus proutků tak si dřevěné voliéry vůbec nevšimnou a venku přez zimu mohou být ale nesmí na ně pršet a musí mít závětří aby je neofouklo jinak mnich jedobře stavěný na zdejší zimu
četl jsem celou diskuzi a u papoušků co nestojí řádově desítky tisíc korun je cena dost relativní jako u alexandra malý zelený se nechá sehnat za 600 nebo taky za 2000kč podle kvality jak se toho chce daný člověk rychle zbavit kolik kusů má doma a je ještě více faktorů taky mi nedávno někdo říkal že mníšek šedý modrý se dá sehnad od 3 tis kč ale já ho spíše viděl kolem pěti a hrát si u andulku na 50ti koronu to nemá cenu
to co tady psal vojte je pravda mě se stalo u jednoho páru několirát že se samičce vajíčka přilepilo a dokázala s ním docela dlouho létat teď snesla první vajíčko po delší době uvidíme co se se stane teď
ronny pořádají občas tam zajedu ale na popoušky to není moc velké jo jsou tam andulky korely a nějaký alexandr agouši sem tam mnich a senegalci jsem tam naposled viděl ale jestli chceš něco prodávat musíš mít potvrzení docela po tom jdou jinak je to ve štítarech to je cca 1 km od kolína