je tam trochu bordel ale v pravo jsou anduly pak v té větší kleci pár korel a v levo je pár lutino vedle lutino a pestrý vedle pár rubín a vedle 4 páry mnichů
ptáky dělá strejc a jeho syn s tím jezdíme do holandska a se strýcem vedeme dlouhé rozpravy o ptákách většinou na rybách po čem toužím jsou lutino mniši měl jsem domluvený pár od jednoho páno nebudu říkat jméno a nějak ho pomlouvat ale když jsem si pro ně jel řekl že za ně z původních 10 tis chtěl 18 tis a řek že se mu nabídla jiná nabídka
moje sny chtěl jsem mnichy modré ty jsem si již pořídil chtěl jsem aleyandry růžové vousaté ty jsem pořídil malé co jsem chtěl mám ve třech mutacích modrá šedá lutino své sny si plním a určuji další na jaře bych rád amazoňany buď modročelé nebo oranžovokřídlé a k tomu bych chtěl aratingy sluneční to bych rád příští sezónu. a úplně bych chtěl pár eklekťáků a pár kakadůů žlutolící
s tám bazenéma voliérama pamatuji si as tak když mi bylo 10 let jsem chodil ko strejdovi ado bazénu a všude okolo voliéry alexandři malý ve všech mutacích ararauny molučáci eklektusové prostě paráda
časopis papoušci je velice zdařilý třeba amazoňani modročelý nebo kubámci a tu přílohu ta je volně koupitelná nebo jak je to s ní já jsem četl že budou mít stánek v lysé nad labem tak tam se chci po tom podívat a rád bych dokoupil nějaká starší čísla časopisu