koukal jsem na to a je to dobrý jak jak je ochočený já mám v páru doma ručně dokrmenou samičku a ta vždycky když krmím přliletí a strasně křičí pak přiběhne koukne co jsem jí dal a občas vleze na ruku a sem tam kousne
cone ty astrildovití ptáci tato kniha se měla křtít v lysé nad labem co je v tom časopise chtěl bych si ho také koupit ale v kolíně se nikde zakoupit nedá
tady alexandři růžový vousatí kopil jsem je před měsícem a půl jsou parádní ale trochu vylekaný dal jsem je domu a přemýšlím o tom že bych jim dal budku ale je tam malá teplota kolem 10stupňů a když mrzne tak tam je kolem 3 stupnu přemýšlím o trubce a o radiátoru
pro marka a ty bydlís v paneláku nebo kde ženemáš místo kamarád taky bydlí v paneláku a ve sklepě má výstab´vní anduly a v zadu na zahradě má postavevý voliéry na větší papouchy
mám 4 páry doma a křičí když jm dávám mrkev a nebo když jdu krmit ale já říkám že správný pták musí křičet ale že by vylítly a začaly řvát když příjde někdo cizí nebo něco takového to vůbec