byl bych rád za odchov modrý mníšků šedých nebo udchov u alexandrů ať už malých nebo růžových vousatých a na příští rok je prioritou pořídit si pár amaoňanů oranžovokřídlejch a aratingy sluneční
mluvil jsem na burze s jedním pánem měl papíry o tom udělané ve dnou ústavech nejlepší pro papouchy je žíhaná ta má obsah nejmenší pak je bílá a černá by se jim neměla dávat obsahuje nejvíve tuku proto jí jezeďáci pěstují a na olej nikde nevidíte že by na olej pěstovy bílou natož žíhanou
nevim stránku ale v týništi nebo v přerově se jistě nechají koupit já to mám všechno po párech a mám to v garáži teda upravil jsem si jí na ptačinec auto je venku
lukáš ti mníšci viděl jsem níšky šedá v holandsku albino lutino aqua skořice a různé štěpáky ceny nebyly vysoké ale ta kvalita ti albináci byly velcí jako zpěváci vůbec se mi tam nelíbily
mám je na výstavní andulky a na fiseráky a udělej si je a kup si na to na burze předek nedo na této stránce si ho odjednej je to velice praktické http://www.pletivohorakova.net/
jako vždy je jepší větší klec protože když necháte papouška déle jenom v kleci aby se tam mohl trochu protáhnout a proletět já bych doporučoval větší klec ale je to jen na vás