Aktuálně: 3 725 inzerátů211 161 diskuzních příspěvků18 262 uživatelů

Příspěvky uživatele

Hicks

Hicks
Hicks 27.02.2008, 10:46:24 xxx.xxx.183.35
Samec krmící samici. Samec je zelený, samice je skořicová. Podívejte na rozdíl ve velikosti.
Obrázek
Hicks
Hicks 27.02.2008, 10:39:39 xxx.xxx.183.35
Opět dvě samice, až budu vkládat fotky samců, tak sledujte i velikosti ptáka.
Obrázek
Hicks
Hicks 27.02.2008, 10:35:35 xxx.xxx.183.35
Je nutno se dívat i na červené skvrny na hlavě hlavně tedy velikost. žlutá samice
Obrázek
Hicks
Hicks 27.02.2008, 10:33:08 xxx.xxx.183.35
Protože zde někdo chtěl rozdíli samců a samic, tak zde přikládám fotky.
Samice na vejcích pohled z boku. Sledujte vždy tvar hlavy, velikost oka a velikost zobáku.
Obrázek
Hicks
Hicks 27.02.2008, 09:39:14 xxx.xxx.183.35
Přesně tak. Proč spěchat? Proč riskovat? Stejně letní odchovy jsou co do kvality se týče nejlepší.(slunce, čerstvý vzduch, déšť)
Hicks
Hicks 27.02.2008, 09:31:33 xxx.xxx.183.35
Dobrý den. Rozhodně nedoporučuji nakupovat dokrmené papoušky na burze. První a hlavní prioritou nového zájemce by mělo být to, že navštíví chovatele osobně doma, prohlédne si jeho chov, hygienu, krmení, ptáky atd.
Hicks
Hicks 27.02.2008, 09:29:28 xxx.xxx.183.35
No já bych použil větev z jabloně i s kůrou, ale jelikož andulky nemají takovou sílu v zobáku, tak by takový strom byl pro ně pouze jen na šplhání, protože by ho asi ani neukusovali. Pro andulky bych zvolil černý bez, ale 14 dní bych ho nechal venku někde položený, aby vyschl. Tak bych to udělal já.
Hicks
Hicks 26.02.2008, 21:42:32 xxx.xxx.183.35
Takže pokračujeme, jak jsem slíbil.
Čeleď Růžovité
Všechny pěstované i plané druhy peckovité a malvicovité této čeledi obsahují kyanogenní glykosidy hlavně v semenech (jádra) a kůře. v malém množství i v listech (v listech je významnější obsah kyanogenních glykosidů u broskvoně obecné). Mandloň obecná, meruňka, broskvoň. Obsahují amygdalin, z kterého se při jeho rozpadu uvolní kys. kyanovodíková(kyanovodík HCN). Amygdalin sám o sobě není jedovatý. HCN je sice hodně toxická - jed enzymů, ale v rostlinách je ve velmi nízkých koncentracích. Navíc uvolnění HCN z rostlin je velmi pomalý proces, takže nedochází ke kumulaci potřebného množství. Menší množství jedu obsahují: švestka, trnka, třešeň, višeň, jabloň.
Hicks
Hicks 26.02.2008, 20:44:25 xxx.xxx.183.35
Mě by zajímali ti barevní jeleni :)))))