Ahoj chtěla jsem se zeptat nejsem si na 100pro jistá zda mé andulky jsou sourozenci kupovala jsem je z nouze ve zverimexu a byli ve stejne klícce a vypadají stejně staří...co by se stalo kdybych nahodou na nich chtela chovat a byli pribuzní???je to jako u jiných zvířat??anby nebyli nějak postižení moc děkuji za odpověd :-)
ahojík chtěla jsem se zeptat na webu jsem si nasla pro mne moooc krasnou volieru,podle obrazku ji davame do kupi s jednim rozdilem ze nebude mit vletovy otvor do mistnosti jak ma tahle.Bouzel nemame k tomu dispozice tak se tedy ptam mohu v ni nechat prez zimu me andulky korely a pred tydnem vylihla mladata????????????kdyz ji zazimuji tak ze ji zakreji igelitem?!moc dekuji za odpovedi a vase nazory
chtela jsem se zeptat me koreli uz vyvedli mlade jsou 2 dny stare (maladata)a chtela bych ted k nim do voliery pridat nove andulky (par) nebudou je rusit?nebo mam pockat at vyleti mladata z budky?jsou ve voliere jen oni tak nevim moc dekuji za radu
ahojík lidičky potřebovala bych poradit korelky mi ted sedí na vajíčkach jsou prvorodičky :-) a dnes jsem kontrolovala vajicka byla jich celkem 5 ale z toho 2 napraskla jako zmackla ale nic z nich nevytykalo vnitrek poskozen neni daji se jeste zachranit?obe jsou oplozena...a kdyz tam maji i neoplozena mohu je odebrat???a kolik vajicek jeste budou mit ted jich je 5 mocinky vam dekuji za odpovedi na me otazky
Ahojík lidičky prosím vás jak mam co nejlépe krmit koreli při sesení na vajíckách mají teprve jedno takže ještě snáší tak aby jim nic nechybělo :-) mooocinky děkuju a neni divne když hodně sedí sameček než samička???ona mi připada že na to prdí :-) snáší poprvé tak bych se moc nedivila on je hrozně starostliví ona je tam tak 2 hodnky denně
prosim byli byste tak hodni a poslali par obrazku vasich volier celorocnich chtela bych mit nejaky tip jak ji vybavit,prestavet,atd.... :-) moc dekuji za vase fota
a tim igelitem je mam prikryvat jen na noc??ja souhlasim s tim ze by jim mohlo ublizit vice kdyz jdou z venku ze zimi narazove do vyhrateho bytu ...polykarbonat je tak moc dobry napad moc vam dekuji za rady a kdyz budou mit mlady nevadi jim pobyt prez zimu venku kdyz se treba narodi v cervenci budou dostatecne odolne????????