ahojik vsichni prosim chtela jsem se zeptat v tomto velmi teplem pocasi rosim sve koreli a andulky muj problem je v tom ze mi vcera vylitli mlada korelky mohu je tez rosit???
ahoj chci se zeptat me zacinaji korelky vylitavat z budky rodice uz se zase pari nevim zda v budce nemaji uz vajicka...ja uz mlady nechci jak tomu zabranim nevadi kdyz seberu budku a uz v ni budou vajicka???nezpusobim jim tim nejakou ujmu????
Ahoj předem k volieře je fakt parádní...a přidávam mé korelky jako pár dní stará,pak o pár týdnů později...a dnes mi poprvé jeden odvážlivec vylétnul z budky :-) jsou to me první odchované koreli tak z nich mám obrovskou radost i pár měl premiéru :-)
ahojik dnes rano mi poprve koreli vyletli z budky chvili sedeli u vletoveho otvoru ale jedna spadla na dno volieri mam ji tam nechat nebo ji pomact zpet nahoru nevim zda se dostane nazpet moc dekuji
Ahoj lidičky poradte mi co vše patří do vaječné míchanice?a jak podávat a jak často jak dorůstajícím andulkam tam maličkatým korelam nechci ji kupovat myslim domací je lepsi moc dekuji