Přeju moc radosti s čertem😍 Gigoušek si zvykne, chce to jen čas a prostor, a budou dvojka😉
Příspěvky uživatele
janaa
Přidávám se, já jsem nikdy,ale fakt nechtěla labradory,páč přeci tupý psi🤣
Přátelé,nemáte náhodou někdo zkušenost se sněžnicema? Definitivně jsem se rozhodla je koupit,ale vůbec se v tom neorientuju
Verun a kolik je psovi? Ono tohle ujíždění nohou není ani tak o bolesti jako o určité slabosti těch nohou. A na to žádné léky nepomůžou. Osobně bych další dávku taky nedávala,když nepomáhá. Budete to prostě muset ošéfovat tak,aby to psovi neklouzalo. Btw co páteř? Nemá spondylku? Tam librela nepomůže a může se takto projevovat. Určitě bych taky zašla na nějaké fyzio, pokud máte možnost, pár návštěv do základu a naučit se cvičit doma. Třeba balančky jsou na tohle super. Já jezdím s babčou každý dva týdny na chůzi ve vaně,masáž a mezitím cvičíme doma
.
Xerxova:jojo - Orionka je dnes spíš z Ještědského hřebene… ale JIzerky má nadohled a prochozené křížem krážem.
Vím to - před tak pětadvaceti roky jsme se potkávali na venčících trasách. A pak se poznali na ifauně (ono až tak moc lidí v Liberci s dogou není)… že se vlastně roky známe od vidění…
Sněhu máme stále dost - a pořád tak malinko připadává. Od večera jen poprašek - ale alespoň je všude krásně čistě nasněženo.
No,to mi neříkej,že od včerejška poprašek,tady za noc připadlo dalších x centimetrů
Hele,to je fakt alfa a omega, mít na telefonu důvěryhodného veta. Ideální je se domluvit předem a v průběhu porodu veta informovat. Já dávám vědět, když fena začne prodýchávat, začne první doba porodní, pokud je dlouhá,tak průběžně informuju, pak když odejde hlenová zátka, když se narodí první štěně… dát vědět,že porod začíná je dobré proto, aby vet věděl,že má být připraven. I v průběhu roku,natož na Silvestra. A o to víc je potřeba mít domluveného veta,který je spolehlivý.
efe:Dnes mám hned vylepšený den, obdržela jsem zásilku fotek, které jsem si nechala vytisknout a mám v plánu je zarámovat a zaplnit jimi celou jednu místnůstku doma tak, abych měla všechny svoje holčičky a chlapečky pořád na očích… ❤️ Fotek mám celkem 35.
Krásný. A nová placka nebude?
efe:…kdo asi… 🤣
Tsss, Belina to vyfásla náhodou, Kevina jsem chytla za kožich a hodila mezi bloncky a cvakla dřív,než stihl pochopit,co se stalo🤣
Souhlasím s balu, pokud to není jen všeobecný “pokec”, tak to chce vážně upřesnit,specifikovat. Služební - má hlídat, má být schopný zasáhnout proti člověku, má vyhledávat bomby,drogy atd.? Záchranářský - vodní záchranařina, hledání osoby venku v prostoru, v sutinách? Co je to nejučenlivější, nejvíc užitečný?
A co je to pracovní plemeno? Ovčácké, pastevecké, honácké,lovecké,služební?
bery25:skor mi išlo o počet šteniatok,nie je zle vediet kolko šteniat sa ma narodit,a či ide všetko v poriadku😉
Pokud je štěňat víc, stejně se často překrývají tak, že je to plus mínus . Takže jistotu počtu štěňat stejně nemáte. Za mě zbytečné, pokud se třeba nečeká jedno, dvě štěňata, je obava z velkých štěňat apod.
Fikovnice:Jůůů, Jani, jednak Tě po čase moc zdravím…a druhak úúúžasná smečka!👏
Koukám, že se Ti SKORO podařilo, aby všichni koukli do objektivu foťáku/do mobilu (jen jeden kverulant to bojkotuje!🤣).
Skřeti nemají odložení,že tam tu pikosekundu vydrželi, a Kevin ještě čuměl,je zázrak🤣
Xerxova:nejprve oprava mého prvního příspěvku někde nahoře… účinnost sice nabíhá pomalu, ale ne dva měsíce, ale měsíc. Nevím - jak se mi to tam povedlo napsat. Ale pravdou je, že mamut měl oproti příbalovému letáku týden navíc…
A teď aktuální hlášení. Po třech a půl měsících po aplikaci nejsou žádné cysty a prostata je úplně stažená. Takže to zabralo. Jasně, uvidí se, jak to bude po opětovném naběhnutí normálního hormonálního stavu - tedy asi za tři měsíce.
Tak držím palce,ať se problémy už nevrátí
Xerxova:úžasně barevně vyladěná smečka. Sněhu máme taky dost… Yoda taky asistuje při vyhazování sněhu - je na zabití, neb ho stále ještě neopustilo hravé chytání hrabla… ale dá se snadno zahnat o kus dál, neb nerad hromadu sněhu na kožichu 😉
Cácora taky hrablo moc ráda,k mojí smůle jí sníh v kožichu nevadí😀 tak jsem musela být krapet agresivní🤣
impact:Realita je ale taková, že na hony chodí i bezpapoši…
Já mluvím o zkouškách. Na honu musí být daný počet psů s LUP, kolik je tam jiných psů, je pak věc každého hospodáře. Na hon se berou i mladí psi bez zkoušek. A s bezpapošem jsem kdysi taky chodila😉
Pes bez PP (FCI- lovecká plemena) nesmí na lovecké zkoušky,takže nemůže získat loveckou upotřebitelnost
U nás sněhová kalamita, celý dopoledne nešel proud,takže žádný topení,žádná voda… zimu nemám ráda a v téhle podobě vůbec. Každopádně psiska jsou nadšený a dnes zdatně pomáhali odhazovat sníh
Viz bodlinka. Tito kříženci nemají nic společného s místními “voříšky” a už vůbec ne s psy bez PP. Za křížence si dosaďte divoké psy, ale opravdu divoké, do jejichž reprodukce a života lidé vůbec nezasahují. Logicky vám pak vyjde,že takového psa ale nikdy nemůžete pořídit
Podle některých vědců je dokonce kříženec označován jako super plemeno a měl by být považován za samostatné plemeno.
Podle kterých vědců, určitě máte odkaz na studii,tak nám jí pošlete😉