Aktuálně: 3 730 inzerátů210 704 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

janaa

janaa
janaa 12.02.2024, 19:30:10 xxx:xxx.bc93:1a8b

Lupus - vůbec se v tom nevyznám,proto nekomentuji,ale děkuji za zprostředkování informací o musherství, ráda si přečtu o jakémkoli sportu nebo disciplíně,zvlášť když je to z okruhu toho,pro co byli daní psi stvoření👍

janaa
janaa 12.02.2024, 12:44:54 xxx:xxx.425c:bb95
megi-the-pes:

O testování na Auj. jsem našla jen z roku 2017, že myslivec dostane za zastřelení div. a test tisícovku… a že ke konc 2017 bylo testování ukončeno, ale třeba dělají dál.

My dostávali maso od myslivce, který musel vozit vzorky… možná kvůli svalovci? Už nevím. Vařené pečené Megy dostávala, když byla malá… a já bych to mohla jíst furt, furt, ale nemám…

Ano,na svalovce musí být testovaný každý kus,neb je přenosný na lidi. Aujez ne,ten se proto ani netestuje,vyjma třeba toho roku 2017,kdy se zjišťovala promořenost populace

janaa
janaa 05.02.2024, 20:43:22 xxx:xxx.6ccc:8827
apol:

Jo na volno ho nepouštíme preventivně, zpočátku to bylo z důvodu postupné rehabilitace. On má skoro 40 kg a na volno běhal tryskem je to kříženec loveckého psa s něčím tak se bojím a v polích je zvěř a on by mohl běhat za ní. A pak ti myslivci ??Ale na velkém dvorku má volnost a nevadí mu to že chodí na vodítku. Pohybuje se zcela normálně.

Ale pozor ! Mě bylo řečeno před operací ,že pokud se to neprovede hned tak do tří týdnů tak pak je to problematické. A pokud vůbec ,tak pes tu nohu později nebude používat ,skrčí nohu k tělu a bude chodit po třech .Noha mu zakrní ,ochabne svalstvo a již nic s tím neuděláte a budete koukat na třínohého psa do konce jeho života. Takto mě to bylo vysvětleno, tak dost spěchejte a neotálejte.

Přiložil jsem 2 x foto po operaci.

Obrázek Obrázek

To je hrozný nesmysl. Operovat co nejdříve se má proto, že se v neoperovaném koleni velmi rychle rozvíjí artroza,se kterou už následně nejde nic dělat. Naopak pokud je vaz operovaný včas, psi můžou prožít plnohodnotný život bez problémů. Znám i lovecké psy, se kterými po operaci chodí majitelé na hony. Nepříjemné je, že je vždy zvýšené riziko,že časem praskne i vaz v druhém koleni

janaa
janaa 30.01.2024, 08:45:52 xxx:xxx.212:817
Zrzavci:

Takže je to jasný, je mi to už jasný. TO VY JE K TOMU VEDETE!!!!! Vy se staráte vo to, aby to měli vchovaný, že sou nebetyčný dobytci a prasata!!  A  pak se smějete těm nebožákům, co si tendle elementál přitáhnou dom!  TO BY MĚLO BEJT TRESTNÝ!

Je to hrůza, čirá hrůza todle vidět.

😀 🤣

No tak jistě. A hlavně při předávání smradů podepisuje novej majitel lejstro, že bere na vědomí, že se naprosto zříkám odpovědnosti za cokoli, v co se to klášný bílý štěkanátko promění😄 takhle se na to musí,ahaaa😂

janaa
janaa 29.01.2024, 14:37:47 xxx:xxx.2e27:44f

Já už dávno říkala,že bych to dala jako jednu z disciplín ověření vlohových vlastností retrieverů. Protože retriever,co obejde louži,nemá prostě v chovu,co dělat😎🤣

janaa
janaa 28.01.2024, 20:44:26 xxx:xxx.3a06:aa19

Jasný,zájemce chudák neví kde hledat informace, ale když se napálí,tak už si najednou hledat psí fóra umí. Tak určitěěěě

janaa
janaa 28.01.2024, 12:31:42 xxx.xxx.174.247

GPS obojek je záležitost desetitisíců. Pokud to chcete jen pro tohle,tak se spíš podívejte na hobby výrobky typu Tractive apod.

janaa
janaa 27.01.2024, 18:55:07 xxx:xxx.9faa:d1fc

To není chovatelka,to je množitelka. Dokud to budou lidé podporovat,nic se nezmění

janaa
janaa 26.01.2024, 12:46:27 xxx:xxx.d496:13f9
Sarah01:

Jj, už jsem četla na to téma několik článků a informací a taky ho nikdy dávat nebudu, ani kokosovej ne.

Jj, jen že to teď na mě vykouklo, a vzpomněla jsem si na diskuzi. Jednou jsem dement někde vyhrála flašku lososáku,tak jsem měla myšlenku jí zkrmit, pár dní a půlka smečky se drbala. Tak letěl

janaa
janaa 25.01.2024, 11:55:26 xxx:xxx.2734:c49

Nechápu,co by se mi na tom mělo líbit,zároveň nechápu, co by mě na tom mělo pohoršovat. Zakonzervovaná mrtvá kočka,no🤔

janaa
janaa 25.01.2024, 11:52:29 xxx:xxx.2734:c49
lupus4:

Tak včera to “uplavalo” a dnes je závod předčasně ukončen 😢

300 odjeli 2 etapy

200 jednu

smůla

Nj, u nás se s tím počítat musí. Ale musí to být hrozný zklamání

janaa
janaa 25.01.2024, 09:37:25 xxx:xxx.2734:c49
Arosek:

Penize netusim, me se ale Apoquel taky uplne nelibi. Zkusim navrhnout.  Na Energy a Joalis juknu.

Stourace jsem tehda jela s Mirkem, prave me prekvapuje ze nekdo hovezi doporucuje, jinej ne. Me Libuska taky rikala ze tucne veprove a hovezi ano, protoze pry plati logika “co je tuk to neni bilkovina” coz mi dava smysl 😀 

Prave resim co je v trendech a studiich noveho. Jak to nema clovek doma a neresi to, tak z toho vypadne raz dva. 

Ideal by bylo stahnout hodnoty na normal - zvire potrebuje operaci pately a v tomhle stavu do toho nikdo rozumnej jit nechce. 

Jak u Energy,tak Joalisu bych se poradila přímo s nimi. Joalis má vyloženě kúru na ledviny, určitě pomůžou. Mě se od nich výrobky moc osvědčily, mimo jiné kúra na ledviny a močový měchýř.

Hele,ledviny ještě dobrý,když jsem loni potřebovala sestavit dietu na žlučník,tak o tý u psů nikdo neslyšel😄

janaa
janaa 25.01.2024, 09:13:59 xxx:xxx.2734:c49

Jani, kamarádka střídala Pronefru a Aminavast. Pokud jsou na to peníze, zkusila bych nahradit Apoquel Cytopointem. Lososák bych nedávala, spíš jiný rybí kvalitní,klidně v kapslích pro lidi. A určitě nasadila něco přírodního,buď od Energy nebo Joalisu. Jo,a pamatuju kdysi Štourač říkal, že na ledviny kvalitní hovězí. Zkuste projít tu jeho poradnu,určitě tam bude mít někde návrh ledvinové diety

janaa
janaa 24.01.2024, 18:47:26 xxx:xxx.1cd0:e7e4
aldamax:

Moc děkuju!

Takže  pokud  samotné granule, tak nějaké “normální”  a radši  menší množství, jestli to dobře chápu?  Kamarádka má starší kastrovanou fenu velkého plemene, která váží o dost víc, než by měla. Tvrdí mi, že na  mase  jí  tloustla, což bych jí ráda  dokázala, že  je nesmysl, ale nevím, jak moc na mě dá. Aspoň  teda ty Lyopety jsem jí vymluvila, jak  se zdá. Bydlí teď daleko ode mě, jinak bych  jí fenu snad  jezdila  krmit.

Tak nesmysl to není. Jestli má xnásobnou dávku masa a málo pohybu,tak  samozřejmě ztloustne i na mase

janaa
janaa 24.01.2024, 13:56:49 xxx:xxx.1cd0:e7e4

Tak mu to asi lokálně umrtvili. Já taky nerada feny uspávám a šiju “zaživa”. Ale jestli je cíťa,tak ten třes mohl být i následkem toho.