Jasný,jsou psi,kterým se boule dělají,nejen po očkování, ale každé injekci. A vstřebávání může trvat relativně dlouho
Příspěvky uživatele
janaa
tak to pak samozřejmě joo😉
Je krásná. Hele,myslíš,že fakt potřebuje obleček? Jestli má srst jak vypadá teriérskou,tak si to úplně nemyslím
Rada je jediná rozumná,jděte na veterinu. Od toho tu veterináři jsou. Normální to není, zvlášť u mláděte. Udělejte krev,udělejte rentgen,může se začít projevovat problém se štítnou žlázou,ledvinami nebo taky ortopedický problém, kvůli kterému je pes neochotný k pohybu
Arosek je trochu masochista😂 faktem je,že u nás jsem vyhlásila stop stav na cokoli nemého neštěněcího, jednak mě finančně Bellina vychází jak zbytek smečky a prachy si netisknu, Barunka už taky něco stojí, a v sobotu se mi smečka “oficiálně” rozdělí přesně napůl na seniory a neseniory. Byť Růža i Adéla jsou senioři jen na papíru. A co si budeme povídat, i já mám v podvědomí, že nás za pár let čeká období,kdy ty odchody budou kurva častý
efe:Mně šlo spíš o nějaký vaše triky z praxe a tak. Weby postupně pročítám ;)
To jo,ale oni opravdu poradí. Máš křížence,takže to bude potřeba vychytat, různě přeměřit atd. Já si nima řešila výživu,botičky, vždycky to byla dlouhá a velmi inspirativní debata a mnoho nových poznatků
Efe,poradila bych se na mushgo. Postroj určitě takový,co nejde přes lopatky
Lenocka:A co je na tom Prádle tak proslaveného? 😳 Bydlím vzdušnou čarou 10km 😃
Supe hony na kachny😉
Nikde,fakt to není border teriér😀 víš jak to je, nějakej teriér v ní je stoprocentně, a pak dalších sto voříšků,fantazii se meze nekladou. To, že někde vypadá jak kernteriér taky neznamená,že v ní je, mixni teriéra a jezevčouna, a taky ti něco takovýho může vylézt. Pravděpodobnost kerna je přitom v promilech
Varaxi:May we get the ship to address
Můj milovaný je angličtinář a praví, že tam má být shipment, tj. jestli můžou poslat zásilku na adresu.
Druhá varianta je, že se ptají, jestli můžou přimět loď něco prezentovat/k někomu promluvit. 😀
Asi amíci zkracují,shipmentu bych taky rozuměla 🤣 tak uvidíme,už jsem jim odepsala.
Děkuji za pomoc
Plaka:Zda to mohou přepravit na adresu… 🙂 Nějak prasacky napsaný to mají, ale jistě myslí totok.
Já si to taky myslím,že to bude nějaká fráze, ale byla jsem přesvědčována,že ne. Je to z Emériky😀
Zcela mimo téma,je tu nějaký angličtinář? Umíte mi přeložit větu - May we get the ship to address - se mě ptají,jestli mi můžou poslat zboží lodí?🤣
Arosek:Jani to moje je fotka z honu, proslavene tachovske Pradlo 🙂
Ale nic to nemeni na faktu, ze psi to stejne berou jako lazne 😀
Tvoje fotka jo,ale on je tam přidanej popisek. Tachov jsem poznala😀
Zrzavci:🙂
Tohle je opravdu fotka z lázní. Vzala jsem Barunku na návštěvu za kamarádkou,tak to taky vyřešila stylově. Když do lázní,tak do lázní,no,ne?
Já už žádný “dentální” hračky nekupuju,všechno stejný😄 stejně holky nechápou princip dentálních tyček apod., jak to má vyčistit zuby,když je to za deset minut sežraný,že
To je jasný,že budou kříženci rychlejší. A nevypisují se kategorie třeba jen pro tyto plemena,nebo pro určitá plemena a tak? Ty původně vyšlechtěná plemena by přeci měla být podporována,ne?
Zrzavci:Ten dentál u nás vydržel teda i Taliprda-kupodivu, to by mohlo vydržet - výhoda tam je, že se do toho taky narvou pamlsky a ven to jde jen při soustředěný práci.
Adéla nepochopila,že když je to dentální, neznamená to, že je to ke žrádlu, ale jen ke žužlání🤣 tohle je u nás fakt na hodinu
Černý kong u nás přežil vše, červený velmi dlouho. Vámi uváděné hračky pár hodin
Ahaaaa, díky za osvětlení. To je dost škoda tedy,že tito jedinci nefrčí
Kong