Aktuálně: 3 726 inzerátů210 660 diskuzních příspěvků18 256 uživatelů

Příspěvky uživatele

janaa

janaa
janaa 23.02.2024, 11:55:15 xxx:xxx.892c:1744

Já už žádný “dentální” hračky nekupuju,všechno stejný😄 stejně holky nechápou princip dentálních tyček apod., jak to má vyčistit zuby,když je to za deset minut sežraný,že

janaa
janaa 23.02.2024, 11:52:44 xxx:xxx.892c:1744

To je jasný,že budou kříženci rychlejší. A nevypisují se kategorie třeba jen pro tyto plemena,nebo pro určitá plemena a tak? Ty původně vyšlechtěná plemena by přeci měla být podporována,ne?

janaa
janaa 23.02.2024, 11:47:06 xxx:xxx.892c:1744
Zrzavci:

Ten dentál u nás vydržel teda i Taliprda-kupodivu, to by mohlo vydržet - výhoda tam je, že se do toho taky narvou pamlsky a ven to jde jen při soustředěný práci.

Adéla nepochopila,že když je to dentální, neznamená to, že je to ke žrádlu, ale jen ke žužlání🤣 tohle je u nás fakt na hodinu

janaa
janaa 23.02.2024, 11:35:15 xxx:xxx.892c:1744

Černý kong u nás přežil vše, červený velmi dlouho. Vámi uváděné hračky pár hodin

janaa
janaa 23.02.2024, 11:05:22 xxx:xxx.892c:1744

Týýýýjo,teriér😀 tak to budou veselé zážitky v přímém přenosu. Krásný společný život😍

janaa
janaa 23.02.2024, 10:38:14 xxx:xxx.892c:1744

Oo,zlaťáček🥰myslím,že ve Stromovce dělají i nějaký výcvikové lekce. Tam se vyblbne

janaa
janaa 23.02.2024, 07:57:11 xxx:xxx.892c:1744

Kokr má zkratku AC

Testy super,kokříky miluju, takže vinšuju krásný společný život

janaa
janaa 22.02.2024, 21:55:52 xxx:xxx.892c:1744
Vahine:

A nebo dávat ten synulox injekčně, když je po prášcích  zle, náš minulý bělouš měl nejdřív atb prášky, vůbec nic nežral, jakože fakt nic, tak pak tedy dostal totéž v injekcích…píchali jsme je i sami doma, když nebyla vet v ordinaci. Měli jsme pár natažených stříkaček v lednici…to by snad taky šlo… 

Tak určitě,to je taky možnost

janaa
janaa 22.02.2024, 21:20:03 xxx:xxx.892c:1744

Ale vždyť podle popisu nakonec žere,ne? A nezhubla. Nebo tomu nerozumím? Jestli má stále vysoké crp,a vysadíte antibiotika,tak se můžete vrátit zas na začátek. Spíš nerozumím,pokud by bylo psovi zle po synuloxu a nechtěl žrát,proč nezměnit atb

janaa
janaa 22.02.2024, 18:54:55 xxx:xxx.42ad:af3c

Já jsem se pokusila,ale nedokončila jsem. Pro mě osobně je u takového tématu příliš uzavřených odpovědí, a neztotožním se ani s jednou

janaa
janaa 22.02.2024, 14:15:55 xxx:xxx.42ad:af3c
marcelaamax:

Díky Jani 😊. Jo vet říkal, ze to teďka lítá. Jen to bylo fakt takový divný, ten pozvolný nástup. 

Plus teda jsme se shodli, ze ona to bude mít proste z části asi i trochu z hormonů. Protože ty akutní záněty slinivky mívala při falešce. No a teď při hárání tohle. 

Cáca to měla z trávy s čerstvě pohnojený louky. Jen si zobla,než jsem je odeřvala,ale stačilo to. Jí to tedy neprošlo do střev,ale blila hrstě krve. Přitom když sežere mršinu,tak nic. Tohle byly echt sračky.

Jj,v tom hárání se to tělo často chová nestandardně nebo je ta imunita slabší. Dost možný,že kdyby nehárala,tak by to zvládla,takhle se to rozjelo pomalu

janaa
janaa 22.02.2024, 13:10:00 xxx:xxx.42ad:af3c

Marcel,tak hlavně,že to není nic horšího. Rychlý uzdravení, taky  už jsme letos měly ve smečce zánět žaludku

janaa
janaa 21.02.2024, 11:45:19 xxx:xxx.82ec:4476
Arosek:

Ona je taky otazka jak se ten jeho strach projevuje …

Asi pochopim odstranovani strachu takoveho, kdy zvire hruzou jeci jak sirena jen kdyz venku vidi louzi. Nebo “ochrne” kdyz zacne prset. Nebo tak neco podobne extremniho. 

Ale pokud proste jen sedi na brehu a nevleze se v lete vykoupet, tak at si tam klidne sedi. 

Z historickych zkusneosti majitelky psu “zachranaru” bych to vlastne nekdy ocenila. Ze bych si treba obcas v klidu zaplavala. Kolikrat ja lezla ven z vody skorem bez plavek 😀

Ty lezeš do vody s psiskama v plavkách? Blázne. Kraťasy a triko,nejlépe s dlouhým rukávem🤣

janaa
janaa 20.02.2024, 18:44:06 xxx:xxx.e7ae:5063
lupus4:

já je vždycky viděl se honit jen v únoru (což neznamená , že nemůžou i dřív, ale ten prosinec se mi nezdá), ale např. letos bude asi všechno dřív

Jasný, prosinec asi jen někde hodně nízko, já kaňkování nejčastěji zažila v lednu. O těch plných fenách psal někdo od myslivců, že proto letos končí s odlovem lišek dřív.

janaa
janaa 20.02.2024, 18:35:32 xxx:xxx.e7ae:5063
lupus4:

teď v únoru  teprve kaňkují (hárají), čili mladé až duben /květen tudíž bordel u nory ještě o měsíc později, ale to jen chvíli, než se vydají do světa 😉 už jen z logiky věci - mít mladé , když je všeho dostatek (tj přelom jaro /léto) a ne v únoru

Dovolím si opravit, lišky kaňkují prosinec-únor, letos už jsem slyšela o plných fenách

janaa
janaa 20.02.2024, 16:58:59 xxx:xxx.e7ae:5063
Sarah01:

30 let s jedním plemenem, to se těžko odvyká, to vás úplně chápu. Já jsem s GR teprve 20 let a neumím si představit, že bych šla do jinýho. Vyhovuje mně po všech stránkách, jsou to parťáci na túry, na koupání, na blbnutí, ale i na válení, když prší nebo je mráz nebo je člověk marod. Jsou úžasně přizpůsobiví a i když občas něco vyvedou, tak to člověk bere jak u dítěte, které taky někdy něco sežere nebo zničí. On ten psí život i tak rychle uteče, i když ti naši, pokud jsou zdraví, se dožívají i 15 let. Ale už od 8 jsou senioři, takže vlastně skoro půlku života. 

Od osmi je papírově každej senior. Ale ve skutečnosti,mám zkušenost, že se to láme někde kolem dvanáctky. Ale když je zdravej,je retriever pořád pohyblivej a v pohodě. Barča třeba lovila do 11,5,kdyby jí Bína nezkurvila achilovku,věřím,že by v klidu dala nějaký malý hon i loni. Pro mě je osmi,devítiletej labík pořád v nejlepších letech.

Jinak já miluju molosy, zvlášť bordo dogy, ale právě kvůli věku dožití bych si jí nepořídila. Tak se aspoň pořádně pomuchluju vždy na veterině,má jí majitelka. Ten její ksicht miluju😍 

Dogy jsou samozřejmě něco extra. Pro mě je to pes mého dětství, u prababičky jí měli sousedi, byl to pes,každý se ho bál,včetně majitelů. Já vždycky zdrhla a vlezla mu do boudy a on ke mě nikoho nepustil😂 když umřel, pořídili si už klasickýho Míšu

janaa
janaa 20.02.2024, 16:51:38 xxx:xxx.e7ae:5063

Ano,to je typické,krtci jim nechutnají😀 někdy je nosí děckám na hraní