Dobrý den, chtěl bych se tady podělit o nějaké foto z letošní Frýdecko-Místecké výstavy. Je taková místní každoroční výstava. Je sice pravda, že s národní výstavou v Olomouci se to nedá srovnat, ale myslím, že i tak stála za návštěvu. Výstaviště tvořily dvě místnosti s bodovanými ptáky. V první místnosti se středními a "většími" papoušky a v druhé jste mohli vidět menší papoušky, andulky, korely a drobné exoty. V sálu s drobnými exoty jsem bohužel nic nenafotil, takže pokud náhodou někdo něco bude mít, může něco přidat.
Byla to fuška, ale přece jen jsem to sem všechno naházel. Tedy alespoň pavilon A. Zde jsem strávil většinu času. V pavilonu měkožravých a skleníku jsem nefotil. Do sekce vodní a hrabavé drůbeže jsem nakonec ani nedošel. Ne, že by mě to nezajímalo, ale už nebylo moc času a tak jsem se raději vydal na zpáteční cestu. Jinak kakadua brýlového jsem určitě nepřehlédl, ale některé fotky byly tak mizerné, že jsem je sem raději nevkládal. Fotky byly bez blesku a někdy se nedalo ani pořádně zaostřit. Polovina fotek se mi pořád nedařila, už jsem z toho byl i nešťastný. Ale to byla maličkost, na Exotu budu ještě dlouho vzpomínat.