Aktuálně: 3 870 inzerátů207 418 diskuzních příspěvků18 216 uživatelů

Příspěvky uživatele

Hann

Hann
Hann 03.12.2007, 16:13:40 xxx.xxx.3.38
Dobrý den, chtěl bych sy vyrobit (svařit) vlastni interierovou voliéru ( protože nynější trh mé nároky na volieru nemuže splnit a nechci dřevjenou) . chci se zeptat : staci mi na Amazonana modročelého 3mm drát ? je lepší koupit nerezový ? kde bych takovy drat sehnal ? a jake by mely byt mezery mezi draty pro kakarika a pro amazonana ? děkuji za rady popř. další připomínky . . Hann
Hann
Hann 02.12.2007, 17:30:04 xxx.xxx.129.11
Jiří to myslel asi jako ,,metaf%orr"u% ze ma prostě amazonana . . a nemel obrazek . ale nechapu smysl zalozeni tohoto fora ?
Hann
Hann 27.11.2007, 16:54:17 xxx.xxx.3.38
http://papousci.chovzvirat.com/clanky/kakariki---kompletni-popis.html
Hann
Hann 27.11.2007, 15:50:19 xxx.xxx.3.38
Zdravim slysel sem ze kruhove klece docela vadi papouskove psychice, takze doporucuji neco hranatejsiho, jinak co se tyce drapku opravdu sou dost dlouhe a uz by to chtelo mozna ostrihat, k vetvickam nemam nic vse bylo asi receno a se sprchovanim nevim me anduky sprchu proste milovaly . . opravdu doporucuji zmenu klece mozna to zabrani i hadani vasich paousku a zlepsi jejich psychickou dondici . . Hann
Hann
Hann 25.11.2007, 18:05:16 xxx.xxx.129.11
jj ja to beru ja jen rikam co sem cetl . myslim ze to rikal nejaky doktror , a s temi kvety to taky neni moc jiste , urcite trpi alergiemi na kvety apod. lide z mesta vice jak z vesnice . tod muj nazor . . Hann
Hann
Hann 25.11.2007, 14:35:35 xxx.xxx.129.11
Zdravim ja zase nekde cetl ze je dobre mit u maleho ditete nejake zvire v domacnosti, posiluje to pry imunitu proti alergiim tim ze sy clovek na zvire zvyka uz od malicka a vytvari sy obrane latky a neni potom tak precitlively .ale nevim jak je to s andulka . kamarad sy k diteti poridil krecka ...Hann
Hann
Hann 24.11.2007, 10:02:22 xxx.xxx.129.11
Zdravim jaku uz sem jendou psal . poslere mi foto klidne i vice na email kde to bude vetsi a budu sy to moct otacet . . jinak sy jeste predem rozhodnete jake druhy by ste chtel asi chovat ( od tohe se urci velikost zimoviste a voliery ) . jinak placek je to pekny ale skoda tech 170cm je to dost uzke . ale kdyby ste me lmoznost papusky zazimovat treba doma nebo nekde ve sklepe farazi nebo tak tak by tam byly krasne voliery . . uvidime co s tim kouknu ta to . . Hann
Hann
Hann 23.11.2007, 22:04:21 xxx.xxx.129.11
zdarvim ma predstavivost je dost slaby kdyz to takhle ctu ale kdyz mi poslete par fotek mista a hlavne z dalky tak se vam na to mrknu a rad se s vami podelim o sve napady . . ja planuji volieru uz tak rok takze ctu navrhuji a konultiji mnoho napadu s mnoha chovateli a staviteli . . v pripade zajmu muj email . . .. Hann
Hann
Hann 23.11.2007, 19:49:00 xxx.xxx.129.11
Zdravim predem doporucuji to ze nes sy vubec neco poridite ze sy toho o papouskovi co mazna nejvice prectete . a vice doporucuji knihy nebo spise odbornejsi internetove stranky . na internetu muzou byt i nepravdive informace . . Hann
Hann
Hann 23.11.2007, 19:47:08 xxx.xxx.129.11
Dle meho je to dobry napad take to tak delam ale vse nez to tam dam tak to necham narust co mozna nejvic de nebo alespon par centimetru . . protoze jakmile to vyklici a ptaci se ktomu dostanou tak uz nic nevyroste ... Hann
Hann
Hann 22.11.2007, 15:42:14 xxx.xxx.3.38
S tímto opravdu zkusenym chovatelem nemohu nic jineho nez souhlasit . . omlouvam se Katko nevedel sem ze je senegalec tak narocny na chov . taky preji hodne uspechu pri vyberu . a veci psane na internetu sou z velke casti opravdu zavadejici a nepresne . jak pise Hicks tak sy puc treba v knihovne hnizku . . a s vyberem sy dej opravdu zalezet . . ja sy stojim za svym ze pro tebe by byla idealni korela . je to taky opravdu zabavny papusek =)
Hann
Hann 21.11.2007, 17:37:13 xxx.xxx.3.38
mno ja se jim popravde ani nedivim ja v tvych letech mel tak maximalne andulky . . mas dost casu takze bych jimi zacal . sou opravdu moc krasny a inteligentni a na zacatek urcite super nebo jeste tu korelu mno . mas to mnohem mensi naklady . a udelaji ,, stejnou radost " . . preji hodne stesti
Hann
Hann 21.11.2007, 17:15:49 xxx.xxx.3.38
jen jestli ji nemas malou =) . ale vidim ze je zcela vyhovujici a ze sys o nem urcite zjistil dost inf. nez sys jen zakoupil . .=)
Hann
Hann 21.11.2007, 17:12:24 xxx.xxx.3.38
zdarvim . . jj papousek kolem tech 2000kc ale ta klec . . mno do takove veci je lepsi investovat a myslim ze 2000Kc je mozna tak akorad ale pocitejte radeji se 3000kc a nevim jaky budou mit nazor ostatni chovatele ale klec by mela mit alespon +- 55s 55h 100v cim vetsi tim lepsi samozdrejme . co se tyce ostatnich veci : bidylka, na ne spise vyrazite do prirody takze to by nemel byt problem, klece byvaji vetsinou uz zakladnimi vecmi vybaveny jako napr. plastova bidilky (staci nez donesete drevena), krmitka a napajecka, ale z vlastni zkusenosti vim ze sem hned koupil jina protoze tam byvaji neprakticka a to je otazka tak +- 200kc o moc vic ne. osobne mam krmitka v kleci 4. jeno na zradlo, druhe na vodu, treti na pisek ( ted budete muset taky koupit cena kolem 100kc) a ctvrte na ciste proso mno a mam tam jeste bazen na koupani cena +- 50kc co dale aspon ze dve hracky +- 200kc (osobne sem ale odpurcem zrcatek v klecich) co se tyce zradla +- 200kc ( proso, obili, smes pro papusky a tycinky s vitaminy nebo ovocne, je jich hodne ) a jeste sépiovou kost cena mno nevim tak 50kc max. snad sem na nic nezapomel kdyztak sem jeste napïste . . preji hodne zdaru . . Hann