opravdu ten ovalny tvar tak vadi ??? bude casto pusteny . spis to bude mit jen na prespani a na dobu kdy nebudu doma . me se ta klec opavdu mooc libi ale jestli to tomu ptakovi bude vadit moc tak ji urcite nekoupim pac v nibudu ja ale on. . .
Zdravim . pro dva papousky je tahle klec opravdu nevhodna a dale papousci ze zverimexu se tezko ochocuji a nejhorsi je to kdyz mate par . . a jestli nemate zadne zkusenosti z chovem papousku tak je uprimne lituji . ja bych vam doporucil papousky prodat . stravit nejaky cas na internetu poradne se informovat a pote koupit paouska nejlepe od nejakeho chovatele rucne dokrmeneho . nashel
jj asi to chce partnera, nechte ji jedny mlade odchovat a pak se uvidi . . . preji hodne stesti . . jo a chci se jeste zeptat snasi ty vejce do nejakeho specifickeho mista v kleci nebo jen tak vsude ??? . . Hann
Ahoj mno nejak ste se nezminila jestli ste po sameckove smrti odebrala i budku ? mno jestli ne tak to hned udelejte . no a jestli ji nema tak bych urcite doporucoval nedavat pestrou stravu a jestli nechcete aby vam umrela taky tak ji kupte co nejdrive nejake vitaminy . nejlepe vitaminy do vody . a jake ? to se urcite doctete v clancich na tomto webu . . Hann
jj to me taky mate pac je myslim dost nevybarvene a vypada mlade . . ale byt to mlada andulky tak bych tipl asi toho samce pac kolem nozder to uz ma docela namodrale ale zbytek ma vece fialovy a podle toho bych rekl samice tady zalezi na tom jak je stara ale na 5 let to opravdu nevypada
Dobry den co se tyce zobaku urcite nevim ale to s tim poustenim . . my mame kakarikiho sme taky ve fazi ochocovani ale poustime ho pravidelne . mame klec s oddelavacim dnem . takze az ho chceme dostat do klece oddelame dno tam dame pamlsek a on prileti a sedne sy tam a pak vezmu vrchni cast klece a prilozim ji na spodni a je v kleci . . Hann
caw lidi mozna tuhle adresu znate mozna ne . . davam to sem protoze se tady dost resi voliery . zdrejme sy nic nekoupite protoze je to dost drahe, teda aspon pro me =( ale mozna najdete inspiraci . a taky bych se chtel zeptat jestli by nekdo z vas neumel neco takoveho sestrojit za prijatelnou cenu ??? diky Hann . . www.alumat.cz a jestli vite o nejake podobne firme na netu dejte sem prosim take odkaz =)
Zdravim jeden chovatel papousku mi rikal ze sy myli ze trochu jo ale ze pry nic moc . . ale zadny ptak neni stejny a kdyz se mu budete dostatecne venovat tak je tu vetsi pravdepodobnost . pokud chcete jen papousky na mluveni tak sou i jini v mluveni lepsi . . Hann